Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pescuit la rapitor
Magazin online

Pescuit la rapitor

Sezonul de pescuit este deschis, iar dumneavoastra aveti planuri mari. Vreti sa pescuiti pesti rapitori, insa trebuie sa folositi articole de pescuit specifice si nu unele oarecare, deoarece nu veti avea succes. Tocmai de aceea, daca sunteti interesat de pescuit la rapitor, puteti apela la Ideal Fishing.

Ideal Fishing- magazinul tuturor pescarilor

Ideal Fishing este un magazin online specializat, care comercializeaza echipamente si accesorii necesare pentru pescuit. Magazinul este cunoscut in randul pescarilor datorita produselor de inalta calitate pe care le comercializeaza si a preturilor avantajoase practicate. Ideal Fishing vine in intampinarea tuturor celor interesati de pescuit la rapitor si nu numai, cu o oferta deosebit de avantajoasa. Produsele sunt organizate pe mai multe categorii, pentru o vizualizare cat mai buna si pentru o cautare eficienta si rapida. Categoriile mari sunt: pescuit la crap, pescuit stationar, pescuit la rapitor, mincioguri, juvelnice, saci si genti, huse, valigete si cutii. De la acest magazin, puteti sa cumparati produse precum lansete, mulinete crap, nade, momeli, atractanti crap, carlige stationar, agrafe, strune stationar, plumbi, fire, mulinete rapitor, halaie, mincioguri, juvelnice rapitor, genti, galeti, borsete etc.

Ce produse se regasesc in categoria pescuit la rapitor?

Ideal Fishing comercializeaza numeroase produse grupate in categoria pescuit la rapitor. Astfel, puteti cumpara la preturi imbatabile carlige rapitor, fire, mulinete, lansete rapitor, JIG-uri, naluci artificiale rapitor, plute, avertizoare, semnalizatoare rapitor, agrafe strune rapitor etc. Magazinul colaboreaza cu producatori de marca, recunoscuti in randul pescarilor pentru calitatea produselor oferite; intre acestia se numara si: Arrow, Maver, Kamasan, Gold Star, Jaxon, IF, Salmo, Daiwa, Carp Zoom etc.

Conditii avantajoase de livrare pentru articole de pescuit la rapitor

Magazinul va ofera conditii deosebit de avantajoase daca doriti sa cumparati online anumite produse. Puteti alege intre cele peste 22.000 de produse. Daca valoarea comenzii este mai mica de 100 de lei, va trebui sa achitati o taxa de curierat, iar daca valoarea comenzii depaseste valoarea de 200 de lei, veti beneficia de transport gratuit. Coletele sunt livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, in termen de 24-48 de ore. Mai puteti opta si ca livrarea sa se faca prin intermediul Postei Romane. Daca doriti si aveti timp, puteti merge la magazinul din sectorul 2. Orarul de functionare al magazinului este de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 20.00 si sambata de la ora 08.00 la ora 16.00.

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentantii acestui magazin, de la care puteti cumpara si articole de pescuit rapitor?

In cazul in care va intereseaza sa discutati anumite detalii sau doriti sa aflati mai multe informatii despre anumite produse, puteti in primul rand sa ii contactati pe angajatii sai. Cum? Prin telefon sau e-mail. Site-ul magazinului- idealfishing.ro va sta la dispozitie in cazul in care vreti sa comandati online diverse articole de pescuit la rapitor. Bucurati-va de timpul liber, in natura, alaturi de prieteni, pescuind, folosind articole sportive de cea mai buna calitate. Ideal Fishing este magazinul pe care puteti sa contati oricand aveti nevoie. Nu mai ezitati si apelati cu incredere la acest magazin. Cu siguranta, nu veti avea decat cuvinte de lauda la adresa sa.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *