Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

medic de familie copii
Familie Medicina

Apelati la un medic de familie copii

Atunci cand pe cel mic il supara ceva la burtica sau il doare ceva, de cele mai multe ori parintii apeleaza la sfaturi, insa din pacate, de cele mai multe ori nu apeleaza la un medic de familie copii care spre deosebire de rude, prieteni sau apropiati, chiar are cunostiinte solide medicale si este oricand pregatit pentru a lua o decizie in aceasta privinta. Cabinetul medical individual Dr. Enachescu Diana-Madalin de pe B-dul Iuliu Maniu Nr. 7, Sector 6, Bucuresti,
Policlinica Apaca, Etaj 1, Cabinet 16, vine sa va ofere servicii profesionale atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Solicitati numai un ajutor calificat atunci cand vine vorba de sanatatea celui mic

In cadrul acestui articol vom discuta despre importanta pe care un medic de familie copii o are pentru sanatatea celor mici, si mai ales, de ce este foarte important sa renuntati la leacuri babesti si la sfaturile persoanelor ce nu poseda cunostinte din domeniul medical. Insa, inainte de asta, trebuie sa stiti faptul ca un medic de familie copii are ca si specializare pediatria, ramura medicinei infantile si destinata celor mici. Medicii nostri cunosc o serie larga de aspecte ce tin de tanarul organism al celor mici si mai ales, stiu cum sa se comporte cu cei mici pentru a nu le insufla frica de doctor sau de injectii.
Suntem la inceputul sezonului rece, chiar daca temperaturile din ultimele zile tin mai mult de anotimpul primaverii, acesta este totusi timpul gripelor si a racelilor, precum si a afectiunilor pulmonare. Insa, pe langa acestea, asa cum orice parinte stie, iarna este sezonul “micilor eroi cazuti la joaca” cum ne place sa spunem deoarece multi parinti vin cu cei mici avand entorse “capatate” la saniusi. Toate acestea sunt motive foarte serioase pentru a alege un medic de familie copii in locul diferitelor sfaturi si remedii gasite pe internet sau primite din partea persoanelor fara specializare.

Cele mai uzuale probleme de sanatate a celor mici in sezonul rece

Asadar, daca cel mic prezinta simptomele gripei (dureri de cap, apatie, lipsa poftei de mancare, varsaturi, etc.) adresati-va de urgenta unui medic de familie copii! La copii, ca si la varstnici, o banala gripa poate cauza complicatii serioase, mai ales in cazul copiilor pana in 7 ani. De asemenea, va recomandam sa apelati la un specialist chiar si in cazul fracturilor sau a entorselor deoarece organismul celor mici este in plina crestere, iar o tratare defectuasa a fracturii poate duce la aparitia unor probleme mai grave. O entorsa netratata corespunzator poate duce la deficiente motrice, asadar, in cazul in care cel mic are o entorsa iata pe scurt ce ar trebui sa faceti.
Folositi gheata sau un obiect rece aplicat pe zona vatamata pentru a calma durerea cat timp dumneavoastra pregatiti un bandaj elastic sau o fasa de tifon. In cel mai scurt timp posibil apelati la un medic de familie copii pentru o consultatie si urmati apoi indicatiile acestuia pentru a ajuta la recuperarea corecta a ranii. Noi va asteptam atat la adresa mentionata la inceput, cat si pe siteul www.dr-enachescu.ro cu sfaturi si un ajutor real.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *