Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Bendkopp-Cea mai variata gama de sisteme de fixare

Elementele structurale si nestructurale utilizeaza in comun sistemele de fixare. Asadar, fie ca vorbim despre stalpi de sustinere, planse, ori despre tavane false, profile metalice suport, membrane hidroizolatoare..toate necesita sisteme de fixare, alese in functie de aplicatiile si caracteristicile distincte ale structurilor.

Pentru sisteme de fixare in gama completa apeleaza la Bendkopp, companie din Cluj-Napoca specializata in comercializarea unei game largi de produse in domeniul organelor de asamblare, electrice, feronerie, scule, instrumente de fixare de mare tonaj, fixare schele, fixari electrice, aparate de masura si control, adezivi, izolanti, scule de mana si alte instrumente de asamblare si fixare.

In oferta Bendkopp gasesti diferite sisteme de fixare, printre care: sisteme de fixare cadru, sisteme fixare schela, sisteme fixare goluri, sisteme fixare material termoizolant, sistem fixare instalatii electrice, inclusiv, sisteme de legatura.

Produsele sunt disponibile in stoc sau la comanda si pot fi achizitionate in orice cantitate dorita. Bendkopp iti asigura nu doar cea mai variata gama de sisteme de fixare, ci si preturi excelente, dedicate profesionistilor si amatorilor in domeniu.

Cu Bendkopp ai solutii optime in domeniul tehnicii de asamblare si fixare.

Sisteme de fixare, doar prin Bendkopp. Solutii inovatoare de fixare si asamblare!

Traditionalul cui este de domeniul trecutului! Astazi, betonul si orice strucutra dura poate fi penetrat cu usurinta de sisteme inovatoare de fixare, menite sa imbunatateasca conectarea si ,totodata, sa ofere siguranta dorita.

Bendkopp iti pune la dispozitie sisteme de fixare adecvate atat pentru sarcini grele cat si pentru cele usoare. Produsele comercializate conving prin diversitate, performanta si nu in ultimul rand, durabilitate. Sistemele de fixare sunt concepute astfel incat sa reziste impotriva uzurii si impotriva oricarui factor coroziv.

Cu Bendkopp poti alege intre urmatoarele tipuri de sisteme de fixare:

  • Sisteme fixare cadru: dibluri cu surub-cui/percutie (pentru fixarea in piatra, caramida sau beton), cuie expres pentru beton ( ideale pentru instalatiile electrice, pentru montarea pe tavan sau pentru diferite operatiuni de tamplarie), ancora pentru montarea usilor si a ferestrelor, coltar din metal, dibluri standard cu surub, balamale sudabile, bucsa dublu filetata si crestata. Sunt usor de montat, au o sfera larga de aplicabilitate, sunt recomandate pentru multiple tipuri de suprafete si sunt deosebit de eficiente.
  • Sisteme fixare schela: surub cu inel de dimensiuni diferite, diblu pentru fixarea schelei pe fatada, cuplaj de prelungire, cuplaj dublu pentru schela mobila
  • Sisteme fixare goluri :dibluri cu surub, dibluri pentru gips-carton alb, dibluri din nylon pentru gips-carton cu surub, dibluri autoforante (diblurile autoforante sunt elemente de asamblare multifunctionale, care isi formeaza singure gaura in care se insurubeaza, isi caneleaza contrafiletul si se fixeaza), etc.
  • Sistem fixare material termoizolant :dibluri pentru fixarea izolatiei cu montare prin lovire, cu cuie din metal sau nylon, precum si adeziv poliuretanic.
  • Sistem fixare instalatii electrice: suport clema simpla sau dubla pentru teava, cleme pentru prinderea tevilor, suport de tip clips pentru fixarea tevilor, cleme confectionate din plastic pentru fixarea cablurilor, cleme din otel, etc.
  • Sisteme de legatura: chinga de ridicare 3T, carlig simplex de diferite dimensiuni, brida forjata, lanturi zincate, carabina cu inel rotativ, suport trapezoidal, cablu din otel flexibil, colier pentru tevi, intinzator cablu, etc.

Toate produsele comercializate corespund standardelor internationale DIN/ISO/AISI/STAT.

Pentru a consulta intreaga gama de sisteme de fixare Bendopp, acceseaza www.bendkopp.ro .

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *