Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

carucioare cu landou
Familie

Carucioare cu landou – perfect inca de la nastere

Proaspetii parinti au o multime de alegeri de facut pentru confortul si siguranta copilului. De la hainutele acestuia, pana la accesorii de siguranta atat pentru masina, cat si pentru casa, parintii au o presiune destul de mare asupra lor, deoarece alegerile pe care le fac vor influenta binele copiilor. O alegere destul de grea este cea a caruciorului potrivit pentru micut, in zilele de azi existand numeroase modele din care pot alege. Carucioarele cu landou au reprezentat, reprezinta si vor reprezenta o alegere excelenta pentru cei, dar si pentru cei mari.

De ce sa alegem carucioare cu landou?

Acest model de carucioare, numit si 2 in 1, este format din caruciorul propriu zis si landou, doua piese esentiale in orice familie. Carucioarele cu landou sunt alegerea ideala pentru a parcurge primi ani din viata micutului. Datorita modului in care sunt create, aceste carucioare pot fi folosite pana micutul poate sa mearga si sa stea singur in sezut, aproximativ pana la varsta de 3 ani.

Achizitionarea carucioarelor cu landou reprezinta o investitie de lunga durata, parintii nu sunt nevoiti sa cumpere alt carucior dupa ce bebelusul a mai crescut, putand sa il utilizeze pe acesta o perioada indelungata.

Destul de usor de manevrat, util mai ales in timpul zilei cand parintii au destul de multe drumuri de facut, carucioarele cu landou sunt perfecte pentru siguranta si confortul micutului. Rotile mari de care dispun aceste carucioare fac plimbarile si somnul copiilor sa fie perfecte, datorita suspensilor bune cu care sunt dotate.

Numeroasele avantaje ale carucioarelor cu landou

Carucioarele cu landou reprezinta un model clasic, in care micutul are o multime de spatiu sa se odihneasca, sa stea pe spate, sa se intinda sau sa se joace. Sunt usor de impins, lucru foarte util cand vine vorba de plimbari mai lungi prin parc sau prin oras. Scaunul carucioarelor cu landou este reversibil, lucru ce permite micutului sa se plimbe atat cu fata spre exterior, cat si cu fata spre cel care impinge caruciorul.

De asemenea, siguranta bebelusului este garantata in permanenta in landou. Suportul este plan in totalitate, astfel spatele bebelusului sta mereu drept, iar coloana acestuia nu este afectata. Spatarul landoului poate fi reglat, in momentul in care copilul mai creste si isi poate sustine singur capsorul.

In timpul deplasarii, bebelusul este mereu protejat, aparat in interiorul caruciorului, simtindu-se in acelasi timp confortabil, deoarece carucioarele cu landou au o salteluta incorporata care asigura confortul micutului.

In plus, landoul poate fi folosit si in masina, putand fi prins in centuri de siguranta si astfel, este posibila transportul micutului in siguranta deplina.Asadar landoul poate fi folosit si in masina, dar si in casa.

Carucioarele cu landou de la Magazinul Mamicilor au numeroase accesorii, necesare atat micutilor, cat si parintilor, printre care se numara huse de ploaie, gentute pentru mamici, umbrele pentru carucior, etc.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *