Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

cursuri dezvoltare personala
Educatie - Cultura

Cursuri dezvoltare personala oferite de Goghe Consulting!

In cazul iti care iti doresti sa urmezi cursuri dezvoltare personala si nu stii la cine sa apelezi, Goghe Consulting este alegerea perfecta! Goghe Consulting vine in intampinarea celor interesati cu un pachet de cursuri de formare profesionala dar si cursuri de dezvoltare personala. Cursurile sunt foarte bine structurate si puse la punct, atat din punct de vedere tematic, cat si din punct de vedere teoretic si practic.
Daca vei opta sa urmezi cursuri dezvoltare personala trebuie sa stii ca acestea te vor impulsiona si te vor ajuta sa te cunosti mai bine si totodata sa devii constient/ constienta ca poti realiza orice ti-ai propus.
Cursuri dezvoltare personala de la Goghe Consulting se organizeaza in Bucuresti in conformitate cu normele legislative in vigoare si la inalte standarde. Specialistii cu experianta in domeniu din cadrul Goghe Consulting sustin cinci cursuri de dezvoltare personala diferite, printre care putem enumera: tehnicile de negociere, tehnicile de vanzare, invingerea temerii de a vorbi in public, motivarea nonfinaciara a angajatilor si marketing personal.

Alege cu incredere cursuri dezvoltare personala sustinute de catre Goghe Cunsulting!

Cursuri dezvoltare personala sustinute de catre Goghe Consulting vor avea un benefic impact asupra ta si, in plus, au un pret atractiv. Goghe Consulting vine in intampinarea celor interesati cu urmatoarele cursuri, si anume:
tehnici de negociere: in cadrul acestui tip de curs, vei invata sa folosesti tehnicile de negociere in favoare ta, insa trebuie retinut faptul ca strategia este una de tipul win-win. Totodata, vei invata cum sa anticipezi miscarile partenerului cu care vei negocia si vei stii cum sa contraataci cand partenerii vor vrea sa te domine.
tehnici de vanzare: cursul este organizat de catre Goghe Consulting dovedindu-se a fi un curs practic si interactiv prin intermediul caruia vei invata care sunt solutiile concrete la problemele specifice. Vei deveni un adevarat profesionist si vei invata sa vinzi orice, oricand si nu in ultimul rand, oricui. In concluzie, daca activezi in domeniul vanzarilor, un astfel de curs iti va fi de mare ajutor deoarece prin intermediul acestuia te vei perfectiona si vei deprinde noi tehnici de vanzare.
teama de a vorbi in public: foarte multe persoane se confrunta in ziua de azi cu aceasta problema: teama de a vorbi in public. In cadrul acestui curs vei invata noi exercitii, vei asista la discurile altor speakeri. In acest fel vei stapani toate temerile legate de frica de a vorbi in public
motivarea nonfinaciara a angajatilor: in cadrul acestui curs vei invata cum iti poti motiva angajatii, cum sa le ridici moralul si cum sa aiba o atitudine pozitiva. Invatand toate aceste tehnici, afacerea ta va creste cu siguranta
marketing personal:acest curs se adreseaza celor care isi doresc sa-si deschida o afacere. Vei invata cum sa te promovezi pentru a gasi cele mai bune oportunitati de munca. In acest caz, este necesar sa iei parte la cursurile de marketing personal organizate de catre Goghe Consulting.

Cum poti sa te inscrii la cursuri dezvoltare personala organizate de Goghe Consulting!

Daca iti doresti si vrei sa urmezi cursuri dezvoltare personala puse la dispozitie de catre Goghe Consulting, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina web www.expertconsulting.ro sau poti trimite un e-mail – contact@goghe.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *