Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Arhitectura - Constructii

Furtunuri hidraulice de la Geman Invest, varietate, calitate si preturi bune

furtunuri hidraulice
Ai nevoie de furtunuri hidraulice pentru diverse reparatii? Geman Invest din Bistrita iti ofera diversitate, in primul rand, poti opta pentru furtunuri de joasa, medie, inalta sau foarte inalta presiune, furtunuri pentru aplicatii speciale sau furtunuri termoplastice, calitate si preturi de achizitie competitive. SKF, Delta, FAG, URB, Gamet sau Wekem sunt doar cateva dintre brandurile de renume pe care Geman Invest le comercializeaza si-ti ofera numai produse de calitate superioara realizate la standarde ridicate. Tu ce vei alege?

Clasificare furtunuri hidraulice

Cele mai frecvent intalnite furtunuri hidraulice sunt:

1. Furtunurile hidraulice cu o insertie metalica. Sunt marcate cu 1SN. Acestea au invelisul interior din guma, iar invelisul exterior prezinta un rand de spirale metalice cu scop de intarire. Se intrebuinteaza pentru presiunile mai mici in cazul instalatiilor industriale ce deservesc comenzile hidraulice. Se folosesc cu precadere pentru utilajele agricole cu comenzi automate sau la aparatele de spalat ce intrebuinteza presiunea mica;
2. Furtunurile hidraulice ce prezinta 2 insertii metalice. Sunt marcate cu 2SN. Invelisul din interior este realizat din guma, iar la exterior furtunul are vulcanizate 2 straturi de spirale metalice. Se utilizeaza la presiuni mai mari in comparatie cu cele 1SN. Acest model de furtun este cel mai des folosit si se utilizeaza cu succes la sisteme de ridicare, la stivuitoare sau macarale, la utilaje agricole, utilaje industriale sau diverse utilaje de lucru;
3. Furtunuri hidraulice ce prezinta 4 insertii metalice. Sunt marcate cu 4SN. Si in acest caz invelisul din interior este din guma pe cand invelisul exterior este vulcanizat cu 4 straturi de spirale metalice. Se foloseste in cazul presiunilor ridicate, mai ales daca este vorba despre o cantitate de ulei hidraulic foarte mare. Se utilizeaza pentru utilajele industriale si cele de mina si pentru ridicat, cele 4 insertii metalice asigrandu-i calitatea;
4. Furtunuri hidraulice ce prezinta 4 insertii metalice intarite. In acest caz apare simbolul 4SH. Acest model este special si este un furtun intarit astfel incat insertia din metal este mai rezistenta si se intrebuinteaza cu succes la presiunile foarte mari sau la presiunile de soc. Sunt modele echipate cu armaturi speciale si satisfac chiar si cele mai exigente cerinte, chiar si acolo unde este vorba despre o greutate de ridicat foarte mare. Isi gasesc intrebuintare in instalatiile hidraulice, instalatiile de ridicat sau cele de demontat.

Furtunuri hidraulice de la Geman Invest

Furtunuri hidraulice, o varietate impresionanta pentru domenii dintre cele mai diverse, gasesti de cumparat la Geman Invest. Aceste furtunuri sunt de calitate superioara si-ti sunt livrate foarte rapid pentru ca productia ta sa nu stagneze. In plus, diversitatea de furtunuri pe care Geman Invest ti-o ofera iti acopera negresit toate nevoile.
Care este oferta Geman Invest de furtunuri hidraulice? Amintim de:
– Furtunuri de joasa presiune;
– Furtunuri de presiune medie;
– Furtunuri de presiune inalta;
– Furtunuri de foarte inalta presiune;
– Furtunuri termoplastice;
– Furtunuri pentru aplicatii speciale.
Pe langa toate aceste modele de furtunuri hidraulice, Geman Invest iti pune la dispozitie si racordurile potrivite astfel incat serviciile sa fie complete si satisfacatoare!

Ai nevoie de furtunuri hidraulice pentru diverse reparatii? Geman Invest din Bistrita iti ofera diversitate, calitate si preturi bune.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *