Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

inele de logodna cu diamant
Bijuterii

Inele de logodna cu diamant, simbol al iubirii si al dragostei eterne

Chiar daca sarbatoarea importata a Sfantului Valentin a trecut, inca mai exista o sansa potrivita pentru a o cere sa iti fie alaturi pentru toata viata. Suntem Diamag, unul din putinele bijuterii care se pot lauda cu cele mai frumoase modele de inele de logodna cu diamant din tara. Cu simbolistica sa, inelul de logodna are un trecut foarte vechi ce pleaca inca din antichitate, pe vremea in care totul avea o simbolistica aparte. Spre exemplu, faptul ca inelul se pune pe al 4-lea deget al mainii stangi, are legatura cu faptul ca prin respectivul deget trece o vena care are legatura directa cu inima.

Simbolistica si frumusetea unor inele de logodna cu diamant

Evident, daca este sa privim la simbolostica unor inele de logodna cu diamant putem spune foarte multe, mai ales ca diamantul are o personalitate aparte, oferind inelului mai mult decat o eleganta aparte. Despre inele de logodna cu diamant vom discuta in continuare, insa, daca intr-unul din articolele recente am discutat despre simbolistica, originile si obiceiurile legate de cererea mainii alesei, in acesta vom privi asupra simbolisticii materialului si mai ales, asupra motivelor pentru care va recomandam seria de inele de logodna cu diamant create in atelierele noastre de bijuterii.
Ei bine, despre diamant putem spune ca este pe cat de frumos, pe atat de fascinant. Acesta, din punct de vedere atomic are foarte multe lucruri in comun cu… mina de carbune pe care o folositi in creionul mecanic cu rezerve. Intr-adevar, aceste inele de logodna cu diamant au acelasi element ca si mina de creion. Diferenta este ca grafenul folosit la mine este Carbon a carui atomi sunt asezati intr-o ordine complet diferita fata de cea intalnita la un diamant. Ne putem imagina practic mai multe structuri hexagonale trasate de catre pozitionarea atomilor de carbon. Practic, datorita acestei structuri, grafenul are o rezistenta foarte mica, infima chiar daca este sa comparam cu duritatea diamantului, a carui structura atomica este mult mai stransa, atomii sai avand legaturi foarte stranse cu fiecare vecin al sau.

Va oferim numeroase modele de inele de logodna cu diamant

Asadar, pe langa duritatea sa, diamantul, prin duritatea si frumusetea sa este un simbol al iubirii. Datorita acestor lucruri, seria de inele de logodna cu diamant este caracterizata prin eleganta si rezistenta in timp. De asemenea, comform traditiei, aurul este materialul cel mai potrivit pentru inele de logodna cu diamant, asadar, noi va oferim inele atat din aur alb, galben sau roz.
Daca in trecut inelele de logodna erau foarte scumpe, Diamag va ofera o paleta variata de modele de inele de logodna cu diamant, toate la preturi foarte bune, iar pentru ca stim cat de importanta este iubirea fata de iubita dumneavoastra, prin intermediul siteului nostru, www.diamag.ro va ofera posibilitatea de a personaliza modelul de inel, alegand baza sa, dar si piatra pretioasa dupa gustul dumneavoastra.
Pentru a afla mai multe detalii despre noi, dar si pentru a consulta catalogul nostru de inele de logodna cu diamant va asteptam pe pagina noastra de internet. Alege Diamag, din pasiunea pentru ea, pentru frumos si pentru diamante.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *