Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

intretinere ascensoare
Arhitectura - Constructii

Intretinere ascensoare – activitate de o atentie deosebita

Fiabilitatea si siguranta ascensorului depinde nu numai de de instalarea acestuia, ci si de mentinerea lui pe viitor, cu efectuarea unor lucrari de intretinere ascensoare de un personal calificat si intr-un timp real. Prin urmare compania noastra acorda o atentie deosebita la intretinerea ascensoarelor, care va permite sa reduceti la minim inactivitatea ascensorului. Multe companii ofera srevicii de intretinere a ascensoarelor, dar nu toate combina intreaga gama de servicii aplicabile utilizarii de ascensoare in conditii modrene. Noi oferim servicii pentu intretinerea ascensoarelor al oricarui producator. Deservim ascensoare de marfa si pasageri. Specialistii nostri de o inalta calificare efectueaza intretinerea si inspectia utilajelor de ridicat in conformitate cu hartile tehnologice ale producatorilor.

Colaborare si negociere la intretinere ascensoare

Colaborarea noastra incepe chiar de la primul apel facut catre noi. Dupa o consultatie ne deplasam la fata locului si inspectam ascensorul d-voastra. Identificam cererile suplimentare si cerintele speciale ale clientului. Dupa indicarea valorii muncii si lista serviciilor incluse pentru intretinere ascensoare negociem cu clientul lista de preturi. La necesitate oferim de asemenea recomandarile noastre pentru aducerea utilajului d-voastra in conformitate cu normele si reglamentarile in vigoare, pentru a reduce semnificativ accidentele si timpul de nefunctionare. Contractele de executie pentru intretinere ascensoare sunt indeplinite de un personal calificat in conformitate cu normele de proiectare si de functionare in conditii de inalta siguranta.

Intretinere ascensoare – preocuparea principala a companiei

In serviciul nostru de intretinere ascensoare este inclus repararea componentelor uzate sau defectate. Dupa un grafic stabilit preventiv specialistii nostri fac o inspectie a obiectelor sub control, curata si regleaza componentele echipamentelor de ridicare. Orice reparatie este efectuata cat mai curand posibil, pentru ca ascensorul este unul dintre cele mai necesare dispozitive pentru o viata confortabila. Ascensoarele de orice tip, este preocuparea noastra principala si deacea pentru a oferi servicii de calitate avem un personal complet aprovizionat de profesionisti si cu o experienta bogata. Printre avantajul principal de colaborare cu compania Top Total Com Service este suportul permament oferit clientului. Noi oferim serviciile de intretinere rapid si flexibil pentru a raspunde la timp oricarei solicitari a clientului. Suntem la dispozitia d-voastra 7 zile din 7, 24 de ore din 24 pentru orice interventie tehnica.

Avantajele cooperarii in intretinere ascensoare cu Top Total Com Service

Noi calitativ efectuam toate lucrarile de intrtinere ascensoare deoarece datorita nivelului serviciilor prestate depinde timpul si usurinta de functionare a instalatiilor de ridicat. Specialistii nostri au permis de a presta servicii numai dupa o instruire prealabila in centre speciale. Lucrarile tehnice sunt efectuate numai dupa un plan si un program ce este intocmit impreuna cu clientul. Modul de operare este non-stop. Inspectiile din timp ne permit de a preveni eventualele defecte. Eliminam in caz de depistare piesele uzate. Personalul calificat face fata tuturor tehnologiilor de ultima generatie si sunt in putere de a deservi ascensoarele atat din cladirile noi cat si din cele vechi. Prioritatea companiei Top Total Com Service este siguranta si comoditatea clientilor in operarea produselor noastre.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *