Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Pentru foie gras, apeleaza la Euro Indal!

Daca esti in cautarea unui distribuitor de foie gras, Euro Indal este solutia perfecta! Foie gras-ul este bogat in acizi grasi si nesaturati, fiind recomandat in meniul zilnic, datorita proprietatilor benefice pe care le asupra organismului nostru. Compania distribuie pe piata de specialitate, foie gras , la preturi avantajoase. Acest produs ( foie gras) este foarte utilizat in diferite retete, pentru obtinerea unor preparate culinare de exceptie. Euro Indal vine in intampinarea clientilor cu gama variata de foie gras, precum: foie gras d’oie, foie gras de moulard, foie de barbarie, bloc de foie gras a l’Armagnac, etc, dar si cu alte delicatese, si anume: piep de rata afumat, pipote de rata confit, carne de prepelita, carne de porc mangalita si tonno di maiale.

Daca vrei sa beneficiezi de foie gras la preturi atractive, alege Euro Indal!

Foie gras-ul este cunoscut datorita beneficiilor pe care le asupra organismului, si anume, reducerea colesterolului “rau” din sange. In felul acesta s-ar putea explica durata lunga de viata a celor care locuiesc in sud-vestul Frantei. Aceasta delicatesa mai este denumita si ficat de rata sau gasca si dateaza de peste 4500 de ani. Primii care au descoperit foie gras-ul au fost egiptenii, chiar daca numele ne duce cu gandul la bucataria franceza.

In prezent, Franta este cel mai important producator de foie gras, cu peste 18.000 tone anual. Putem spune ca acest produs este o “ bijuterie de lux”, destul de costisitoare pentru cei care doresc sa-l guste, avand o textura moale, fina si sofisticata.

Pentru foie gras la preturi atractive, Euro Indal iti vine in ajutor oferindu-ti cele mai bune preturi.

Pentru a obtinerea foie grasu-ui, pasarile sunt hranite si ingrasate pana la varsta adulta, cu cereale intregi si iarba in cantitati destul de mari. Hranirea acestor pasari est un procedeu destul de complicat, ce se realizeaza timp de 15 zile, zilnic, inainte sa fie taiate. Urmand procedeul de ingrasare artificiala, pasarile aduna grasime in ficat, ajungand in acest fel la dimensiuni destul de mari, precum: rata intre 350g si 800g iar gasca, intre 400g si 1200g. Trebuie avut in vedere faptul, ca ficatul pasarilor fiind hranit artificial, nu este bolnav.

In lume exista mai multe tipuri de foie gras, si anume: rata sau gasca, foie gras cu trufe ( ciuperci care cresc sub pamant), foie gras crud ( se poate mentine timp de 7 zile la o temperatura de 1-3 grade),foie gras semiconservat( pastrat in borcane sau conserve, intre 1 si 3 zile in vid si mai mult de 6 luni pentru pastrarea in conserve ori borcane)

Euro Indal- un parter de incredere pentru distribuire foie gras!

Din cadrul Euro Indal , poti achizitiona foie gras rata proaspat sau intreg, de Barbarie sau Moulard, ori foie gras de rata feliat. Produsele oferite de catre compania Euro Indal, sunt ambalate si pastrate in cele mai sigure conditii, in pungi vidate sau borcane, fiind disponibile pe stoc sau pe baza de comanda. De regula produsele comercializate de catre Euro Indal, se adreseaza restaurantelor de lux, firmelor de catering dar se pot achizitiona si de catre persoanele care gatesc cu placere acesta delicatesa.

Nu mai sta pe ganduri, si achizitioneaza foie gras de la Euro Indal!

Pentru comenzi, acceseaza pagina web www.foie-gras.ro sau contacteaza reprezentantii – 0744 585 641

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *