Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Comunicatii

Program gestiune salarii

Va ocupati cu contabilitatea in cadrul unei firme si v-ati dori un nou program gestiune salarii? Lucrati de mult timp pe un program gestiune salarii care nu mai face fata in prezent cu noile solicitari si luati in calcul cumpararea unuia nou? Aveti nevoie de un program gestiune salarii cat mai eficient si mai performant si nu stiti la ce firma sa apelati in acest sens? Va recomandam sa le solicitati sprijinul specialistilor din cadrul firmei Accept Software din Radauti, judetul Suceava.

Care sunt informatiile pe care trebuie sa le stiti despre aceasta companie de la care puteti cumpara un program gestiune salarii?

Infiintata in urma cu mai multi ani in Radauti, aceasta firma se bazeaza pe profesionalismul angajatilor sai si ofera tuturor clientilor sai, de la nivelul intregii tari o gama variata de programe de contabilitate. Aceste programe va pot ajuta pentru a tine evidenta salariatilor si a salariilor oferite, pentru a tine gestiunea intr-o societate, firma etc, pentru gestiunea de stocuri etc. Compania radauteana isi propune ca toti clientii sai sa se declare multumiti de produsele si serviciile de care beneficiaza si tocmai de aceea, isi da tot interesul in aceasta privinta. Aceasta companie este una in care puteti avea incredere, de la care aveti posibilitatea de a cumpara inclusiv un program gestiune salarii. Firma mai ofera service pentru  case de marcat, laptopuri, calculatoare, imprimante, dezvoltare si intretinere site-uri, aplicatii web la cerere, vanzari cantare electronice, cititoare cod bare, case de marcat etc. Preturile practicate de aceasta companie pentru produsele si serviciile oferite sunt accesibile.

Vreti sa stiti mai multe despre acest program gestiune salarii?

Acest program gestiune salarii va permite generarea declaratiilor 112, a fiselor fiscale; puteti  face state de plata, fluturasi si numeroase alte rapoarte care se cer intr-o firma. Acest program gestiune salarii a fost lansat in ianuarie 2004, are 2 MB, format RAR si pentru a functiona trebuie sa aveti unul din urmatoarele sisteme de operare: Windows 98SE/ ME, 2000/2003/XP/Vista/7/8. Daca sunteti curiosi cum functioneaza acest program gestiune salarii, il puteti descarca si testa gratuit, daca accesati site-ul acceptsoftware.ro. In felul acesta, va va fi mai usor sa va formati o parere si sa va dati seama cat de util este. Acum aveti sansa de a beneficia de un program eficient, usor de utilizat care va va usura munca.

Apelati cu incredere la aceasta firma

Compania din Radauti ii invita pe toti cei interesati sa stie mai multe despre produsele comercializate si despre serviciile puse la dispozitie, sa acceseze site-ul acceptsoftware.ro. De asemenea, in vederea aflarii de detalii despre modul in care functioneaza un program gestiune salarii, puteti vizita pagina web a companiei. Pentru a intra in legatura cu un reprezentant al companiei, aveti la dispozitie mai multe variante: e-mail, telefon si fax. Puteti merge la magazinele firmei, care se afla in Suceava, Radauti, Vatra Dornei, Gura Humorului si Falticeni, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.00 si sambata, intre orele 9.00 si 14.00. Accept Software este alegerea cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *