Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Provisco, proiectare hale industriale la standardele impuse de clienti!

Ati ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie pentru proiectul de constructii pe care urmeaza sa il realizati este reprezentat de hale industriale? Suntei in cautarea unui partener al carui obiect de activitate sa il constituie proiectarea generala in constructii, deci care sa va poate furniza proiectare hale industriale? Societatea ploiesteana Provisco este raspunsul la cautarile dumneavoastra.

Provisco, proiectare hale industriale

Provisco va pune la dispozitie servicii generale de proiectare rezistenta si proiectare structurala, respectiv concepere structurala, modelare structurala, analiza structurala si optimizare structurala, folosind in acest scop programe de calcul de specialitate. Pe partea de proiectare constructii industriale, compania este specializata in proiectare hale industriale, proiectare hale din beton armat, din metal si structura mixta, proiectare hale pentru depozitare, proiectare centre de logistica.

Deviza Provisco este adaptabilitatea continua la cerintele clientilor, astfel incat lucrarile de proiectare hale industriale se realizeaza, de catre echipa de profesionisti a firmei, respectand intocmai standardele impuse de solicitanti. Rezultatul final este reprezentat de cladiri/constructii eficiente, realizate cu o fina atentie la detalii si cu minimizarea costurilor, care se ridica la inaltimea celor mai exigente cerinte.

In etapa de proiectare hale industriale se efectueaza analize avansate pentru o modelare cat mai exacta a solicitarilor care intervin in viata reala a cladirilor. Constructia este proiectata 3D cu ajutorul unor programe specializate pentru detalierea de structuri metalice, fiecare element de tip stalp, grinda, contravantuire, fiind reprezentat fidel, impreuna cu sistemul de prindere, alcatuind un model digital identic cu structura ce urmeaza a fi ridicata. Dupa finalizarea completa a structurii, cu ajutorul programului de specialitate se genereaza desene pentru fiecare reper in parte, detalii de executie, planuri ale structurii, planuri de montaj, liste defalcate pe table, profile, etc.

Practic, corect executata, partea de proiectare hale industriale garanteaza obtinerea unei constructii conforme cu cerintele beneficiarului, precum si aproximarea unui cost final de executie foarte apropiat de realitate, avand o imagine de ansamblu asupra necesarului de materiale.

De ce sa apelati la Provisco pentru proiectare hale industriale?

Pentru proiectare hale industriale, Provisco SRL constituie cea mai buna alegere intrucat activitatile realizate beneficiaza de un bun suport tehnic, de asistenta de specialitate, precum si de un numar mare de profesionisti din domenii conexe operatiunilor realizate, precum arhitectura, structuri, rezistenta, instalatii, drumuri. Aceeasi companie va poate deveni furnizor de incredere si daca va aflati in cautare de servicii proiectare hale metalice, hale depozitare sau centre logistice, ori proiectare constructii civile.

In cazul in care considerati ca aveti nevoie de garantii suplimentare, consultati portofoiul de proiecte complexe, civile si industriale, realizate de societatea ploiesteana si va veti convinge singuri de calitatea serviciilor oferite. Intre lucrarile de referinta realizate se numara: hale depozitare si imbuteliere, statie compresoare, rezervor apa minerala (7.000 mp) Coca Cola – Poiana Negrii, judetul Suceava, consolidare si proiectare structura Primaria Ploiesti, cartier de locuinte P+1 cuplate zona rezidentiala Ploiesti/Otopeni, proiectare sediu si depozit logistic Nepmar, sectia Primiri Urgente a Spitalului Judetean Ploiesti, hla de depozitare Candor, hala de productie Italian Solid Invest, hala de productie Confind – Campina, recompartimentare, reamenajare si supraetajare hoteluri Alfa, Beta, Gama – complex Saturn, Mangalia, ansamblu apartamente S+P+6E Costinesti.

Pentru proiectari de constructii bine realizate, nu ezitati sa apelati la serviciile profesionale executate la cele mai inalte standarde de catre echipa Provisco!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *