Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Lege

Trei tineri au violat o minoră, unul dintre violatori era iubitul fetei

O fata de 17 ani a trecut prin clipe de goaza! Aceasta ar fi fost siluita tocmai de amicii iubitului ei. În așa fel trei tineri vor fi trași la răspundere după ce au abuzat minora în vârstă de 17 ani.  Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus recent trimiterea in fata instantei a celor 3 tineri.

Anchetatorii i-au acuzat de viol, furt calificat, lovire și altele. Fata de 17 ani, a mers la sfârșitul lunii iunie la o petrecere la iubitul ei, din satul Paun. Aceasta a si ramas acolo câteva zile, iar când a plecat și-a dat seama că a uitat telefonul acolo, respectiv s-a întors după el, atunci și s-a întâmplat totul.

Conform acelorasi surse, pe data de 8 iulie, aceasta a mers sa îsi ia telefonul, în acea seara cerându-i-se de catre iubitul ei sa întretina raporturi sexuale cu Rantar si Zamfir, iar cand ea a refuzat, ar fi fost lovita de catre unul dintre agresori si ar fi fost violata de ambii adulti. Minora nu a povestit nimanui prin ce a trecut, o prietena de-a sa observând urmele de la lovituri de pe fata victimei, dupa câteva zile. Fata a sunat-o pe mama victimei, care munceste în strainatate, si i-a povestit ce a patit fiica ei. Femeia a fost cea care a mers la Politie si a facut plângere. Acum, urmeaza ca Judecatoria Iasi sa stabileasca un prim termen al dosarului, dupa care magistratii vor asculta ce au de spus partile implicate, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *