Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Lege

A vrut să treacă granița ilegal, a ascuns fetița sub fustă

O femeie a fost prinsă de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să-şi scoată ilegal din ţară fetiţa de doar 10 luni, ascuns sub fustă. Aceasta voia să o ducă pe micuţă în Germania.

Bebeluşul de 10 luni a fost văzută de poliția de frontieră ascunsă la picioarele mamei sale, între banchetele unui autoturism.

În dimineaţa de 13 august, în jurul orei 02:30, în PTF Borş a ajuns cetăţeanul român, R.L., de 27 de ani, din judeţul Cluj-Napoca,  care era la volumul unui Audi Q7, din România, care pleca spre Germania. Bărbatul era insoţit de o femeie de 30 de ani, precizează Poliţia de Frontieră într-un comunicat.

„Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au detectat între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia. La cercetări, mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania”, transmit poliţiştii.

Cei doi adulţi au interdicţie să plece din ţară până la elucidarea cazului. în prezent, se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *