Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Ai nevoie de transfoarmatoare de sudura? Invertoaresudura.ro iti vine in ajutor!

Daca esti in cautarea unor transformatoare de sudura de inalta calitate si la preturi atractive, apeleaza cu incredere la Invertoaresudura.ro!

Ce este un transformator? Este o masina electrica ce face posibil transferul energiei electrice dintr-un circuit (primarul transformatorului) in alt circuit (secundarul transformatorului), functionand pe baza legii inductiei electromagnetice.

Produsele puse la dispozitia tuturor clinetilor de catre Invertoaresudura.ro se fac remarcate prin fiabilitate si silentiozitate. Au un design placut si compact fiind foarte usor de utilizat. Transformatoare de sudura, marca Telwin comercializate de catre Invertoaresudura.ro, sunt cele mai apreciate modele de pe piata de profil, avand preturi atractive. In cadrul magazinului online, vei gasi o gama variata de aparate de sudura, de cea mai buna calitate, pentru ca rezultatele obtinute in urma utilizarii acestora, sa fie unele pe masura asteptarilor. Unul dintre modelele de transformatoare de sudura pe care il poti gasi pe site-ul magazinului online este: Linear 630 HD transformator sudura Telwin – modelul acesta este recomandat pentru sudarea in curent continuu cu electrozi inveliti, craituire arc-aer. Acesta sudeaza cu toate tipurile de electrozi, precum: rutilici, bazici, inox, fonta, aluminiu,etc. Are un reglaj continuu al curentului de sudura.

Cu ajutorul acestor transformatoare de sudura, se va putea suda in curent continuu cu electrozi inveliti, rutilici, etc. Transformatoarele de curent au o gama de curent cu valori cuprinse intre 60-550A si o tensiune de alimentare de 400 V. Acest lucru le permite sa aiba un design robust fiind foarte fiabile si usor de utilizat. Aceste aparate au o greutate destul de mare insa sunt prevazute cu roti si maner, accesorii care in acest fel il fac mai usor de manevrat si de transportat oriunde aveti nevoie.

Pe langa gama variata de transformatoare de sudura, Invertoaresudura.ro vine in intampinarea clientilor si cu alte produse!

In afara de transformatoare de sudura, Invertoaresudura.ro mai ofera clientilor o gama variata de alte produse, si anume:

  • aparate de sudura profesionale tip invertor – acestea aparate de sudura profesionale sunt realizate din componente electronice moderne tip IGBT. Aparatele de sudura profesionale tip invertor folosesc tehnologia tip inverter, acest lucru oferindu-le o serie de beneficii, printre care: au o greutate redusa, sunt mai mici ca si dimenisune, un consum redus de energie electrica, etc
  • aparate de sudura profesionale MIG-MAG – acest gen de aparate folosesc un procedeu de sudura cu ajutorul unui arc electric in mediu de gaz protector cu electrodifuzibil, acesta gasindu-se sub forma unei sarme de sudare. Sudura pe care o au aceste aparate MIG-MAG au un grad ridicat de aplicabilitate, fiind utilizate pentru sudarea unei game variate de materiale. Domeniu in care aparatele de sudura profesionale MIG-MAG se folosesc, este: domeniul constructiilormetalice, domeniul constructiilor navale, magistralelor de gaze
  • aparate de sudura profesionale tip TIG ( tungsten inert gas)

Cum poti intra in posesia acestor transformatoare de sudura de calitate superioara si la preturi avantajoase?

Daca iti doresti sa te bucuri de calitatea si garantia acestor transformatoare de sudura, apeleaza cu incredere la Invertoareudura.ro. calitate, la preturi avantajoase, alege Invertoaresudura.ro

Pentru mai multe informatii referitoare la produse si pentru comenzi, acceseaza pagina web www.invertoaresudura.ro sau contacteaza reprezentantii – 0724 205 471/ 0724 013 402. Cu un simplu click, poti avea direct la tine acasa aparatele de sudura necesare cerintelor tale!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *