Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

ioan marius retegan
Servicii

O afacere sigura incepe cu mentinerea ei in stare de siguranta

Un concept care este tot mai des intalnit si la noi in tara este cel care vizeaza siguranta afacerilor, adica mai excat siguranta acestora la propriu, dupa cum ne spune si expertul in sisteme de securitate si siguranta, Ioan Marius Retegan.

Sisteme de siguranta eficiente, afaceri eficiente

Cam aceasta ar fi ordinea de idei in materie de siguranta in afaceri, la propriu. Trebuie sa se ia in calcul faptul ca aceste sisteme de securitate ce sunt disponibile pe piata in zilele noastre sunt foarte diverse, iar dupa cum ne indruma si expertul in domeniu, Ioan Marius Retegan impreuna cu echipa sa, montarea lor face si ea o mare diferenta.

Daca achizitionati spre exemplu, conform spuselor specialistului in securitate Ioan Marius Retegan, un sistem de supraveghere pentru un magazin, insa acesta nu este montat in mod corect si corespunzator, sunt foarte mari sansele ca si suma pe care ati investit-o dvs. in acest sistem sa fie de fapt cam… degeaba, dupa cum se mai spune.

Eficienta unui sistem de securitate poate fi definita prin prisma a mai multor aspecte dupa cum ne precizeaza experul Ioan Marius Retegan impreuna cu echipa sa de profesionisti. Multi spun ca modul cel mai “realist” daca putem sa il numim astfel, de a arata eficienta unui sistem de securitate, va fi prin testarea sa, adica mai exact acesta isi va dovedi utilitatea atunci cand va fi nevoie de el.

Indiferent de ce opinie impartasiti, ceea ce ne indruma expertii in domeniu cum este si Ioan Marius Retegan, este de a nu lasa nici un magazin nesupravegheat, iar motivele pentru care acest indemn este mai mult decat demn de urmat, sunt clare si evidente in zilele noastre.

Supraveghere video pentru magazine

Ce face de fapt aceasta dupraveghere video pentru un magazin? Ei bine, expertul Ioan Marius Retegan ne spune ca, dupa cum denota si numele sistemului propriu-zis, un sistem de supraveghere video pentru un magazin este unul ce va monitoriza diverse aspecte, de la marfurile care sunt dispuse in cadrul magazinului, la persoanele care intra si ies din magazin si asa mai departe. In cazul producerii unei talharii sau chiar si a suspicionarii unor angajati poate, situatii care desi suna foarte neplacut, se intampla, astfel de sisteme de supraveghere pot aduce lumina rapid in orice astfel de cazuri.

In acest sens, dupa cum ne mentioneaza expertul in securitate si supraveghere Ioan Marius Retegan, un sistem de supraveghere video spre exemplu montat la un magazin va ajuta la o minimizare a pierderilor, dar si la un control al situatiilor in cadrul activitatilor zilnice.

Nu in ultima instanta, la indrumarea specialistului Ioan Marius Retegan, ese bine sa apelam la companii de incredere care vor sti nu doar ce sa ne ofere si cum sa ne sfatuiasca in materie de achizitionare a unui sistem de supraveghere, dar vor sti si cum anume sa il monteze. Ori, acest aspect va face o mare diferenta, dupa cum am mentionat si anterior, in eficacitatea unui sistem de supraveghere in sine.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *