Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

miere de manuka
Sfaturi

Alunga raceala de toamna cu miere de manuka

Toamna a venit iar tot mai multa lume incepe sa intre in asa zisul sezon al racelilor. Pe langa sumedenia de remedii naturiste impotriva racelilor, Plantum va ofera o alternativa care, spre deosebire de multe produse care nu prea au efect in lupta cu racelile agresive; poate ajuta in mod efectiv organismul in lupta cu microbii. Tratamentele cu miere de manuka au o eficienta deosebita deoarece aceasta poate elimina cu succes un numar mare de microbi, bacterii dar si alti agenti similari. In cadrul acestui articol va vom recomanda un tratament cu miere de manuka prin care puteti scapa de raceala in mod eficient, sanatos, fara a va incarca ficatul cu medicamente care pot dauna mai mult decat binele pe care il ofera.

Daca aveti alergii la intepaturi de albina, nu alegeti tratamentul cu miere de manuka

Inainte de a explica acest tratament cu miere de manuka mentionam faptul ca in cazul in care apar complicatii, sau suferiti de o afectiune diabetica, sau aveti alergii la polen, intepaturi de albina sau alti compusi organici prezenti in miere, nu va recomandam sa urmati acest tratament. De asemenea, in cazul in care simptomele racelii nu se amelioreaza din primele 4 zile ale tratamentului, consultati un medic de familie.

Inca de la bun inceput va mentionam faptul ca acest tratament functioneaza cu atat mai repede si mai eficient, cu cat gradul de UMF este mai mare de 10+ . Pentru acest tratament va recomandam miere de manuka cu UMF 15+ sau 20+ . In orice caz, la un UMF mai mare, efectul de antibiotic al mierii este mai puternic.

In fiecare dimineata puteti opta sa consumati un mic dejun cat mai bogat in fibre, vitamine si mai ales, bogat in vitamina C. Astfel, puteti consuma cat mai multe fructe, salate, si cereale bogate in vitamine. Dupa un astfel de mic dejun puteti opta pentru fie un ceai indulcit cu miere de manuka cu un UMF 20+ , sau o lingurita de miere in cazul unui UMF de 10+ – 15+ . Deoarece aceasta miere are un puternic efect antibiotic va recomandam sa respectati un regim alimentar bogat in vitamine si mai ales in fibre si proteine. Evitati lipidele cu densitate mica dar si grasimi animale.

Terapie soc cu miere de manuka

Pentru a efectua o terapie soc impotriva racelii, puteti alege sa beti zilnic o citronada din cat mai multe lamai indulcita cu miere de manuka cu UMF de minim 15 . Astfel in cel mult 4 zile, organismul va reusi sa lupte in mod eficient cu microbul racelii. Evident, in cursul acestui tratament, este cel mai bine sa urmariti cu atentie efectele acestuia. In cazul in care nu se observa ameliorari ale starii gripale, sau se constata o agravare, opriti tratamentul si consultati cat mai repede un medic de familie.

Siteul nostru, www.plantum.ro este locul ideal pentru a gasi cele mai bune produse naturiste care sunt atat atestate, cat si certificate. In cazul in care doriti sa achizitionati miere de manuka cu un UMF de peste 15 si chiar 20+ pe siteul nostru veti gasi ceea ce cautati. Va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *