Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

automatizari porti
Arhitectura - Constructii

Automatizari porti cu Break Sistems

Break Sistems reprezinta noul val de companii si servicii profesioniste in domeniul automatizarilor porti din Romania. Companie infiintata din dorinta de a oferi o alternativa serviciilor neprofesioniste disponibile in Romania pana la momentul aparitiei noastre, facem rabat de la regula folosind trei principii clare:PROFESIONALISM-angajam si pregatim doar cei mai buni din domeniu, pentru a forma o echipa puternica, ce va sta mereu la dispozitie pentru cele mai diverse solicitari, cu rezolvari de tot felul, PROMPTITUDINE-rezolvam orice defectiune sau problema intr-un timp record, fara nici un fel de problema sau asistenta din partea dumneavoastra si SERIOZITATE-fiecare client trebuie sa se simta ca fiind cel mai important, iar noi luam acest detaliu foarte in serios.

Fie ca este vorba de automatizari porti, instalare sau monitorizare sisteme de securitate, sisteme de supravaghere, sisteme anti efractie, sisteme interfon, sisteme asistenta parcare automata sau multe altele, compania Break Sistems este mereu acolo, aliatul dumneavoastra de incredere.

In sprijinul dumneavoastra

Pentru ca avem doua sedii principale si doua locuri in care ne-am concentrat, in prima instanta, serviciile, putem spune ca detinem monopolul pe cele doua zone, Brasov si Ploiesti, si zonele limitrofe. In anul 2008, am inceput dintr-un mic atelier in Brasov, ajungand in acest moment sa detinem mai multe puncte de lucru in oras si imprejurimi.

Am fost nevoiti sa ne adaptam si sa facem fata cererilor si necesitatilor atat ale fiecaruia, cat si a standardelor bransei in care activam, astfel ca am implementat o regula, un standard si un ideal, ce trebuie respectat de absolut toti membrii echipei..Mai exact, clientul este cel mai important, iar nevoile si necesitatile acestuia, dintre cele mai diverse, trebuie rezolvate in timp record, pentru a ne pastra renumele si chiar a adauga la el.Mai mult, devenind deja un brand in Romania si reprezentand calitatea in domeniu, am pus bazele unei retele de asociati si parteneri, companii cu experienta si de renume in Europa, care ne sunt si producatori si care ne asista in absolut toate demersurile noastre.Folosindu-ne si de experienta lor, acumulata in multi ani de servicii ireprosabile si care se manifesta in zeci de tari, am reusit sa aducem calitatea si excelenta in serviciile de automatizari porti.

De ce sa optam pentru poarta automatizata?

Pentru a beneficia la maximum de confortul locuintei dumneavoastra, pentru a fi in permanenta in siguranta, dar si pentru ca prezinta o rezistenta deosebita si o durabilitate de invidiat, serviciile de automatizari porti sunt exact ceea ce cautati.
Probabil ca nu va doriti sa va dati jos din masina intr-o zi ploioasa sau din contra, intr-una caniculara pentru a deschide si inchide poarta si probabil ca si zgomotul produs de o poarta cu inchidere manuala va deranjeaza. In acest caz, serviciile de automatizari porti sunt ideale pentru dumneavoastra, portile fiind dotate cu un sistem de inchidere deschidere absolut silentios, actionat prin telecomanda sau senzori de miscare. Mai mult, pentru a nu avea neplaceri, portile de la Break Sistems sunt dotate si cu un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului, indiferent de durata si neafectand aparatul.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *