Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tamplarie pvc
Arhitectura - Constructii

De ce tamplarie PVC?

Casa ta sau locul pe care il numesti “acasa” este imaginea ta, iar aceasta, precum infatisarea unui om, trebuie sa aiba un aspect placut, pentru ca este primul lucru care se vede; sufletul sau respectiv, interiorul casei se vad mai tarziu, abia dupa ce prima impresia a fost creata. Asa cum un suflet trebuie sa fie cat mai curat si pur, asa si interiorul unei cladiri trebuie sa fie cat mai luminos, pentru a crea un mediu placut locuirii si in acelasi timp un sentiment de libertate celor care isi petrec o parte din timpul lor intre acesti pereti. Un pas important in construirea unei case sau locuinte este montarea tamplariei. Atunci cand geamurile si usile sunt montate cladirea este deja cu un pas mai aproape de finalizare si de momentul cand va putea fi locuita. Tamplaria din lemn masiv, care se folosea in trecut si care cu trecerea timpului se deteriora, iar spatiul dintre lemn si geam lasa aerul rece sa intre in casa, a fost inlocuita de tamplaria PVC.

Avantajele tamplariei PVC

Tamplaria PVC este alegerea potrivita din mai multe puncte de vedere. In primul rand trebuie stiut ca din cauza ferestrelor se pierde aproximativ 40% din caldura dintr-o cladire. Pentru ca pierderea de caldura sa fie cat mai mica, trebuie ales cu grija material din care este facuta tamplaria. Materialele folosite de obicei sunt: PVC, aluminiu, lemn, etc. Tamplaria PVC este cea care pastreaza cel mai bine caldura si in acelasi timp izoleaza fonic mai bine decat restul materialelor. Un alt avantaj este ca acest tip de tamplarie este foarte rezistent in timp, avand durabilitate de peste 25 de ani. Atunci cand va alegeti tipul de tamplarie sa nu uitati sa luati in calcul ca tamplaria PVC nu afecteaza sanatatea oamenilor si este 100% reciclabila. Deoarece tamplaria PVC este neteda este si foarte usor de intretinut, curatarea acesteia fiind foarte rapida. Datorita rezistentei mecanice in exploatare, geamurile se pot deschide ori de cate ori este nevoie de o gura de aer proaspat, fara sa stati cu grija ca s-ar putea strica odata cu trecerea timpului.

Tamplaria este o achizitie ce o faceti pentru o perioada indelungata de timp, asa ca aceasta trebuie aleasa cu grija, tinand cont atat de aspect cat si de calitate pentru a va putea bucura cat mai mult timp de ea.

Tamplarie PVC de la SC. SECURIT SA pentru o alegere de durata

Tamplarie PVC de calitate, realizata de oameni perfectionisti, care produc geamuri si usi lucrand la cele mai inalte standarde poate fi achizitionata de la SC. SECURIT SA. Aceasta firma produce geamuri si usi inca din anul 1991, experienta in domeniu cunoscandu-se in calitatea produselor distribuie.

Daca vreti mai multe detalii despre tamplaria PVC sau despre avantajele ei, accesati site-ul: www.Securitinternational.ro si informati-va despre toate ofertele ce va sunt puse la dispozitie. Tamplaria PVC este o alegere pe care nu o veti regreta cu chiar o veti recomanda cunoscutilor, asa cum o fac actualii clienti ai acestei firme.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *