Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

avantajele acoperisurilor verzi
Afaceri

Avantajele acoperisurilor verzi –reintoarcerea la natura este pe Odu.ro

In ziua de astazi, se observa o tendinta tot mai accentuata pentru protejarea mediului inconjurator, iar firmele care ofera solutii ecologice pentru locuintele dumneavoastra devin tot mai numeroase. Pentru cei mai multi dintre dumneavoastra, avantajele acoperisurilor verzi ofera motive suficiente pentru a va schimba perceptia despre modalitatile de protejare a naturii, chiar daca in tara noastra acest concept este relativ nou aparut.

Economisiti energie

Pentru a putea beneficia din plin de avantajele acoperisurilor verzi, trebuie sa intelegeti ce sunt acestea si cum functioneaza. In Romania, din lipsa de promovare si informare, nu sunt multi cei care cunosc foarte bine acest concept, firmele care ofera servicii complete in acest sens fiind insuficiente din punctul de vedere al raspandirii informatiilor. De fapt, acoperisul verde este un acoperis imbracat cu vegetatie si sol, in special plante care nu au nevoie de intretinere speciala. In urma cercetarilor, s-a demonstrat ca locuintele care au acoperisuri fara vegetatie, obisnuite, pot oferi mult mai multa caldura pe timp de iarna, fiind totodata o solutie eficienta vara.

In acest fel, avantajele acoperisurilor verzi sunt evidente, avand posibilitatea sa economisiti o parte considerabila din energia necesara unei cladiri. Este mult mai simplu sa climatizati o locuinta atunci cand aveti montat un acoperis verde deoarece stratul de sol deasupra, precum si plantele care tin umbra vor face in asa fel incat temperatura din interiorul locuintei dumneavoasrta sa nu treaca peste niveul temperaturii aerului inconjurator. In plus, vegetatia va avea un rol deosebit de important in evaporarea apei si va crea senzatia de aer mai umed, o problema frecventa cu care majoritatea posesorilor de tamplarie pvc se confrunta fiind aerul prea uscat din casa.

Izolati fonic locuinta cu acoperisuri verzi

Cum cea mai mare parte a populatiei se afla concentrata in zonele urbane, unde zgomotul constituie intotdeauna o problema, ar fi ideal pentru dumneavoastra sa profitati de avantajele acoperisurilor verzi si, in acest caz, diminuand implicatiile acestuia. Avem tendinta din ce in ce mai mult sa ne familiarizam cu zgomotul si ne este foarte greu sa mai facem diferenta atunci cand ne indreptam catre un loc linistit. Astfel, in comparatie cu materialele de constructii conventionale care tind sa reflecte zgomotul, acoperisul verde are avantaul de a le absorbi, fiind in avantajul dumneavoastra atunci cand vreti sa aveti parte de un spatiu linistit si lipsit de perturbatiile din exterior. Mai mult decat atat, exista studii care au demonstrat ca acoperisurile verzi au capacitatea de a reduce chiar si efectele radiatiilor electromagnetice.

Acestea fiind spuse, cu o bogata experienta in domeniul teraselor verzi, dedicare si profesionalism, echipa de specialisti de la Odu Green Roof va stau la dispozitie si vin in ajutorul dumneavoastra cu consultanta de specialitate si toate informatiile de care aveti nevoie. Profitati de avantajele acoperisurilor verzi! Daca sunteti interesati si vreti sa aflati mai multe informatii, va asteptam pe site-ul www.odu.ro. Ne puteti contacta pentru orice problema legata de doemniul amenajarilor verzi, telefonic sau prin intermediul adresei de e-mail de pe site. Va stam la dispozitie in solutionarea tututror problemelor dumneavoastra!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *