Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

perdele industriale Brasov
Arhitectura - Constructii

Perdele industriale Brasov de inalta calitate de la Eurokapu Ellady!

Daca esti in cautarea unor perdele industriale Brasov de inalta calitate pentru halele de productie, ateliere ori fabrici, atunci alegerea perfecta este Eurokapu Ellady!
Compania Eurokapu Ellady are ca principal domeniu de activitate distribuirea perdelelor industriale in Brasov. Perdelele industriale exista sub forma de porti rapide batante din PVC sau perdele cu benzi, fiind realizate din acelasi material. Perdelele fac posibila trecerea rapida dintr-o incapere in alta, acestea fiind de regula montate in interior. Pe langa faptul ca sunt ideale, asa cum am mai mentionat, pentru ateliere, fabrici sau hale de productie, acestea se preteaza foarte bine si supermarket-urilor sau service-urilor auto.
Compania vine in intampinarea clientilor cu modele de perdele industriale ce au o capacitate mare de izolare fonica si termica a spatiului unde au fost montate, acestea putand fi glisate in lateral in timpul in care nu sunt folosite. Aceste produse sunt foarte usor de intretinut, montarea realizandu-se simplu si intr-un timp scurt.

De ce sa achizitionezi perdele industriale Brasov de la Eukapu Ellady?

Perdele industriale Brasov de la Eukapu Ellady sunt disponibile pe stocul companiei sub forma de usi bantante din PVC sau cu benzi Stripe. Primul model ( cel sub forma de usi batante) sunt usi flexibile, montate de regula , pe interior, accesul dintr-un incapere in alta realizandu-se rapid. Perdele industriale, sub forma de usi batante, se poate inchide cu ajutorul unor dispozitive mecanice, semi-automate ori electro-pneumatie. Acestea sunt utilizate pentru camerele frigorifice, avand in dotare poliplan rezistent la temperaturi foarte mici.
Cel de-al doilea model de perdele industriale Brasov, cu benzi Stripe, sunt fabricate din fasii din PVC suprapuse si asigura o izolare termica intre spatii de pana la 18 grade diferenta, contribuind la micsorarea zgomotului.
Perdele industriale din cadrul Eurokapu Ellady prezinta numeroase avantaje, si anume:
izoleaza foarte bine fonic
izoleaza termic o incapere
perdelele industriale se monteaza simplu si rapid
luminozitatea din incaperea unde au fost montate va fi imbunatatita
au un pret de achizitie atractiv
Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care aceste perdele industriale le au. Daca vrei sa te convingi de avantajele prezentate mai sus, arunca o privivire pe oferta companiei si alege-ti perdelele industriale de care ai nevoie si care sa corespunda cerintelor si necesitatilor tale.

Pe langa perdele industriale Brasov, Euroka Ellady dispune de o gama variata de alte produse!

Cu o experienta de peste 9 ani pe piata de profil, Eurokapu Ellady a intrat pe piata constructiilor rapid, datorita instrumentelor si echipamentelor de inalta calitate, indispensabile pentru aplicatiile necesare. Compania comercealizeaza si ofera servicii de montaj, garantie si postgarantie pentru produsele urmatoare:
usi de garaj selectionale rezidentiale
usi de garaj selectionate industriale
automatizari pentru porti balante, rulante, usi
sisteme de culisare pentru porti autoportante, in consola
grilaje metalice de protectie model divizat si model foarfeca
bariere electrice si electromecanice Nice
rampe de egalizare
burdufuri de etansare
rulouri exterioare din aluminiu
perdele industriale, etc.
Compania se face remarcata prin calitatea lucrarilor realizate, corectitudine, promptitudine, respectarea contractelor si a termenului de executie precum si eficienta pentru produsele comercializate.
Eurokapu Ellady ofera clientilor discount-uri sau accesorii gratuite, in functie de numarul produselor comandate.
Pentru informatii suplimentare despre perdele industriale Brasov, acceseza pagina web www.eurokapuellady.ro sau contacteaza reprezentantii companiei – 0743 045 751.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *