Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

oua prepelita
Vanzari

Avantajele consumului oualor de prepelita

Considerat a fi expresia fecunditatii, al echilibrului si al inoirii naturii oul este si va fi intotdeauna un simbol important al umanitatii. Nu acelasi lucru se poate afirma, la o prima privire, despre umilele oua de prepelita. Mici si pestrite, sunt de cele mai multe ori date la o parte tocmai datorita marimii lor liliputane si datorita pretului mai mare.

Cu toate astea, uneori cele mai minunate lucruri vin in “ sticlute mici” , lucru valabil spre exemplu in cazul inocentei copiilor, a celui mai mic gest, care insa conteaza sau de exemplu a miniaturilor de orice fel care uimesc si bucura privirea.
Acelasi principiu se aplica din plin oualor de prepelita. Pe langa coloritul aparte, continutul sau ascunde o comoara de elemente si substante care stau la baza vindecarii celor mai felurite afectiuni. Cu “umilele” oua de prepelita totul pare a fi la superlativ. In componenta lor se regaseste de 6 ori mai multa vitamina B1, de 5 ori mai mult fosfor, de 15 ori mai multa vitamina B2, de 8 ori mai mult fier, iar comlexul de vitamine A, B, D3 si E pe de o parte si mineralele esentiale calciu , zinc, posasiu sulf par a se fi adunat la o conventie. Si probabil, conventia are ca tema invingerea unor afectiuni, pentru ca o cura de oua de prepelita este capabila sa invinga o intreaga gama de probleme de sanatate.

Dintre acestea putem evidentia boli digestive, boli cadiovasculare, boli de memorie, continutul sau stimuleaza si protejeaza celulele nervoase, previne cataracta, revigoreaza organismul si e un stimulent al imunitatii,ameliorand starea generala a bolnavilor cronici, in special a bolnavilor de diabet, regland nivelul de zahar din sange . De asemenea, este indicat celor care sufera de boli hepatice si pentru bolnavii de TBC, pentru acestia din urma cura cu oua de prepelita ajuta la imbogatirea plamanilor cu siliciu.

In ce priveste problema pretului acestor produse putem observa ca la supermarket caserola cu oua de prepelita ajunge undeva la 0.40 lei oul, aproximativ 10 lei caserola. Problema apare atunci cand se fac compromisuri de calitate, paradoxal la un pret crescut. De la producator oul se cumpara cu aproximativ 0,11- 0,17 lei, diferenta de pret fiind adaos comercial. Calitatea produsului sufera si ea datorita furajelor care nu sunt naturale, pretul de productie fiind mic doar daca se foloseste aceste furaje net inferioare. Rezultatul este insa faptul ca ajungem sa inghitim adaosuri si stimulenti de crestere in ciuda faptului ca ouale de prepelita pot fi hrana de baza si medicament doar daca sunt naturale.

Tocmai de aceea, se pare ca solutia la problema pare a fi constientizarea consumatorilor asupra acestor probleme, dar si achizitionarea de oua de prepelita direct de la producator – www.Jumatatedepret.ro, asta pentru a beneficia de un produs natural si net superior decat a celui gasit in supermarket.

In plus, internetul este plin de oferte si promotii la acest produs minunat, plin de calitati terapeutice. Astfel ouale de prepelita pot face parte mai usor si mai ieftin din alimentatia zilnica, contribuind la o ameliorare a sanatatii si de ce nu a bunului gust.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *