Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

produse promotionale personalizate
Vanzari

Produse promotionale personalizate de la Dalim Promo

Pe piata produselor promotionale personalizate, cei ce isi doresc astfel de lucruri pot sa gaseasca si sa aleaga dintr-o serie de brelocuri individuale sau brelocuri personalizate ce pot fi cumparate din mediul online. Deasemenea, se pot gasi si brelocuri cu numele pe care acestia si-l doresc, el fiind deja imprimat. Pentru cei care cauta astfel de produse si isi doresc sa achizitioneze direct din comert se pot gasi si brelocuri cu fotografii imprimate de o calitate foarte mare, ce se pot cumpara pe diferite modele sau marimi, in functie de preferinte. Pe langa acestea, sunt disponibile si brelocuri cu o strat protector de rasina, care sa fie rezistent la orice fel de zgarieturi.

Firmele de specialitate din domeniu pun la dispozitia alientilor o gama larga de brelocuri personalizate, care sunt fabricate prin intermediul diferitelor operatiuni si proceduri si au o serie de beneficii, printre care putem enumera: incarcarea fotografiei si modificarea ei in mediul online, imprimarea fotografiilor de tip Doming, ce la ofera un efect special de tip 3D, aplicarea unor filtre sau e unor efecte foto din ce in ce mai creative, confectionarea diferitelor brelocuri individuale cu o imagine aleasa de catre client, includerea in pachet a unei cutiute de metal ca si cadou, personalizarea brelocurilor prin diferite metode si variante precum MagicName, si mai multe template-uri in cazul colajelor foto.

In ceea ce priveste brelocurile ce fac parte din produsele promotionale personalizate, putem spune faptul ca firmele de specialitate din domeniu pun la dispozitia clientilor doritori varianta de a incarca o fotografie dorita prin intermediul internetului, folosindu-se de un software gratuit, pentru ca apoi sa poata modifica imaginea dupa cum isi doreste fiecare.

Deasemenea, imaginea care rezulta dupa procesul de modificare poate fi utilizata cu scopul de a imprima brelocurile sau alte obiecte din gama de produse care sunt puse la dispozitia clientilor de firmele de specialitate din domeniul personalizarilor. Astfel, se pot personaliza obiecte precum suporturile pentru chei, ce sunt unice si se evidentiaza in comparatie cu ideea generala despre un breloc traditional, datorita faptului ca au fost personalizate sau imprimate de catre firmele de specialitate cu ceea ce si-a dorit clientul.

Trebuie mentionat faptul ca exista diferite tipuri de brelocuri personalizate oferite de firmele de speciaitate. Un breloc care are o fotografie individualizata imprimata pe suprafata sa este o idee buna atat pentru un cadou foto, cat si pentru a face publicitate unei firme, de exempu.

Un breloc poate sa fir personalizat cu o imagine aleasa si astfel el va primi o valoare mai speciala, fiind un posibil cadou ce va avea efectul unul talisman sau va tine aproape cele mai dragi amintiri. Daca el se personalizeaza cu un anumit logo sau o anumita inscriptie, el reprezinta un obiect ideal pentru a face publicitate intr-un mod mai diferit.

Firmele de specialitate ofera clientilor posibilitatea de a avea un breloc pe care se poate imprima o fotografie cu locuri sau peisaje foarte realiste, pe care sa fie imprimat propriul nume ori numele persoanei care urmeaza sa primeasca brelocul ca si cadou, totul fiind realizat cu ajutorul unor aplicatii gratuite.

Pentru mai mult detalii, accesati: www.dalimpromo.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *