Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

sisteme de alarma gsm
Magazin online

Avantajele prezentate de un sistem de alarma GSM

In momentul in care se produce o intrare prin efractie in anumite zone care sunt supravegheate de un sistem de alarma GSM, atunci santinelele sunt acelea ce vor sa alerteze paznicul, el fiind un robot ce porneste instantaneu sirenele din interior ca si pe cele de la exterior, ele avand rolul sa-l panicheze pe hot si de a ii anunta pe vecini , in acelasi timp robotul paznic apeleaza numerele de telefon care sunt pe o lista ce a fost anterior stabilita si apoi transmisa speciaistilor in protectie. In aceasta lista a numerelor de telefon se folosesc inclusiv acele numere de telefon ale dispeceratului pe care il are firma de paza si protectie al posesorului alarmei cu care are incheiat in acest sens un contract.

Exista anumite avantaje ale unui astfel de sistem de alarma GSM in fata pazei care poate sa fie asigurata utilizand pentru asta personal uman, iar dintre cele care sunt mai importante, se pot enumera:

– un cost care va fi mai mic, aceasta investitie fiind considerata una mica si facuta numai o singura data, numai in momentul cand se instaleaza , respectiv la inceput, de catre oricine, nu doar de specialist;
– detectorii vor fi in mod permanent, adica practic in continuu intr-o stare de veghe, ei supraveghind zonele ce se gasesc in cadrul obiectivului, in acele zone prin care e posibil sa patrunda intrusul;
– Centrala de alarma si deasemeni detectorii sunt sisteme automate care nu ,,dorm” niciodata in timpul serviciului, care nu vor solicita plata salaruilui lunar, asa cum se intampla la paze care e asigurata cu agenti.

Tipuri specifice de centrale

Centrala de alarma va avea inclus un comunicator care e pe linia fixa de telefon, este o centrala care poate sa fie cuplata la linia de telefonic fixa a clientul la respectivul obiectivul care urmeaza a fi supravegheat. Centrala este compatibila incluisv cu alte retele de telefonie fixa, care opereaza la noi in tara, cum sunt cele de la Romtelecom , de la RDS sau UPC,etc.
In momentul in care apare o alarma, atunci imediat posesorul respectivului sistem va fi apelat prin telefonul mobil, de pe telefonul pe care il are clientul. Pot sa fie realizate si operatiuni specifice de armare si de dezarmare chiar si de la distanta, prin apelarea telefonului fix al clientul.
Centralele ce detin un comunicator in cadrul liniei de telefonie fixa, sunt Fortezza Tel-N4, cat si Tel-N3L sau Tel N2L, Pro TEL-P1D si altele.

Centrala de alarma care are comunicator ce e de tip GSM, foloseste pentru comunicare o reteaua GSM de telefonie mobila. Pentru asta este suficient sa se insereze in centrala o cartela care sa fie de tip SIM si care sa fie una valabila indiferent de operatorul telefoniei mobile din piata , respectiv Vodafone sau Orange, Cosmote, etc.
In momentul in care nu este tensiune primita de la retea , centrala va trimite imediat un SMS care va fi unul de informare si deasemeni va fi trimis si SMS atunci cand revine curentul electric.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *