Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

consumabile medicale generale
Magazin online Medicina

Cele 3 consumabile medicale generale cele mai populare

Mediul medical din Romania este intr-o continua bulversatie din cauza tuturor scandalurilor si a situatiei curente, asa ca in acest context, importanta calitatii tuturor produselor medicale si a celor din categoria de consumabile medicale generale este una tot mai mare, daca putem spune asa ceva. Hufmed este un membru cu implicare activa in imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite in intreaga tara. Asta pentru ca aceasta firma este unul din furnizorii principali de resurse medicale consumabile, dar si consumabile medicale generale, si specializate pentru sectii medicale de ORL, Chirurgie, tratament, investigatie si ingrijire personala. De la bun inceput trebuie sa spunem, tinand cont si de contextul situatiei firmei Hexi Pharma, ca Hufmed nu a reprezentat produsele si politica acestui agent comercial medical.

Consumabile medicale generale pentru truse medicale si nu numai

Exista foarte multe tipuri de consumabile medicale generale, iar prezenta acestora este obligatorie in orice unitate medicala, dar de asemenea si in orice casa sau sediu de firma. Subiectul prezentei unei mici truse de prim ajutor este unul destul de sensibil pentru multe firme, mai ales daca este sa privim in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare, dar si in alte domenii. Evident ca o trusa de prim-ajutor trebuie sa fie prezenta in orice sediu de firma sau acolo unde sunt desfasurate activitati ce pot duce la un potential risc de ranire sau accidentare.
Si pentru ca vorbim despre consumabile medicale generale si truse de prim ajutor, vrem sa facem o mica diferenta dintre cele mai populare tipuri de produse folosite in orice casa si nu numai. Spirtul, Rivanolul si Apa Oxigenata sunt vedetele oricarei truse de prim ajutor, insa fiecare dintre acestea se folosesc in mod diferit, avand aplicatii variate.
Spirtul medicinal este poate cel mai popular tip de consumabile medicale generale, acesta poate fi achizitionat aproape de la orice chiosc, farmacie, magazin de profil si nu numai. Spirtul medicinal este caracterizat printr-un continut de peste 95% Alcool pur si o culoare caracteristica albastra. In general, acest produs nu este destinat uzului intern, adica nu poate fi folosit pentru comprese bucale sau in interiorul ranilor. Este evident faptul ca datorita alcoolului, aplicarea spirtului direct pe rana este… o experienta de ne-uitat sa zicem. Asa ca mai degraba recomandam folosirea spirtului medicinal de uz extern pentru a sterge zona ranii fara a atinge plaga sau pentru dezinfectarea unor ustensile medicale non-chirurgicale.

Rivanolul si Apa Oxigenata cele mai indicate consumabile medicale generale

Rivanolul sau in varianta mai… pompoasa Etacridin Lactat, este un dezinfectant foarte bun pentru o larga varietate de rani, plagi si nu numai. Acest tip de consumabile medicale generale este caracterizat prin culoarea sa galbui-portocaliu si poate fi achizitionat direct din orice farmacie. Este folosit pentru curatarea si dezinfectarea ranilor si a zonelor vatamate.
Apa oxigenata sau Peroxid de Hidrogen, Perhidrol este un lichid incolor care poate fi folosit cu succes in curatarea ranilor dar poate fi folosita si pentru tratarea apei potabile, decolorarea textilelor. De mentionat faptul ca in medicina Peroxidul de Hidrogen este diluat. Asa ca nu puteti folosi aceasta substanta in concentratie mare deoarece poate provoca leziuni chimice.
Promitem sa revenim asupra acestui subiect intr-un articol viitor deoarece dorim sa descriem si modul de lucru cu aceste consumabile medicale generale in tratarea diferitelor tipuri de plagi. Pana atunci, va invitam pe siteul www.hufmed.ro pentru a afla mai multe.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *