Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Medicina

Tratarea fracturilor la copii cu produse ortopedie si in cazurile de urgenta

Cine nu si-a rupt o mana sau un picior in copilarie, inseamna ca nu s-a jucat destul atunci cand era mic. Noi, echipa Hufmed, consideram ca dezvoltarea copilului, atat din aspectul organismului, cat si al mintii nu se poate desfasura daca cel mic este ferit de pericole. Trantele fiind unul din acestea. Ei bine, copii sunt dinamici, plini de energie(uneori prea multa, vor spune parintii) iar daca aceasta energie nu este consumata, atunci vai s-amar de noptile parintilor ce doresc sa se odihneasca.

O gama completa de produse ortopedie

Hufmed este partenerul tuturor medicilor, fie ei chirurgi, generalisti, stomatologi dar si celor care au nevoie de produse ortopedie. Suntem siguri ca ultima categorie de medici au vazut in cursul vietii lor profesionale poate chiar mii de copii “exploratori” care s-au ranit sau si-au rupt o mana, un picior in marile aventuri pe care cei mici le au in fiecare zi.

Este cunoscut faptul ca in cazul copiilor, structura sistemului osos este foarte buna in refacere atunci cand e cazul de o fractura. Tot ce trebuie sa faca un medic ortoped, este ca prin intermediul cunostiintelor sale si a unor produse ortopedie sa permita bratului sau piciorului sa regenereze.

Astfel, pentru a permite asta, Hufmed le ofera priceputilor medici toata gama de produse ortopedie de care acestia au nevoie. Incepand cu bandajele elastice pentru entorse, pana la fesi gipsate si bandaje tubulare sau vata ortopedica.

Primul ajutor chiar si fara utilizarea de produse ortopedie

Iata ce trebuie sa stie un parinte a carei odrasla intra in casa cu lacrimi de crocodil si mana rupta. Chiar daca nu aveti in casa produse ortopedie specializate, puteti sa va folositi de un bandaj din tifon sau chiar elastic. In primul rand, puteti plasa bratul celui mic sub un jet mediu de apa rece, cat mai rece. Astfel, durerea resimtita de cel mic va fi diminuata. Pentru a imobiliza temporar (pana se ajunge la medicul ortoped) puteti folosi minim doua sau trei rigle de plastic mai lungi (minim 30cm)iar cu ajutorul unei fase fixati riglele astfel incat articulatia cotului sa fie imobilizata intr-o pozitie dreapta. Daca fractura are loc in zona antebratului, trebuie imobilizata si articulatia palmei si chiar a degetelori in anumite cazuri, deoarece chiar si miscarea degetelor poate provoca durere localizata in zona fracturii. La cel mai scurt timp, mergeti cu temerarul explorator la un medic ortoped. Acesta are in cabinetul sau toata gama de produse ortopedie necesara pentru a trata corespunzator fractura.

In cazul in care o fractura nu este tratata corect, aceasta poate deveni o zona foarte sensibila in viitor, si poate duce si la meteo-sensibilitate (aparitia durerilor in conditii de schimbare a presiunii atmosferice) cu timpul.

Hufmed este furnizorul de incredere de produse ortopedie pentru medici din toata tara, astfel dorim sa ajutam la imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite pacientilor din spitale, clinici dar si celor din laboratoarele de analize sau clinicile chirurgicale. Siteul nostru, www.hufmed.ro este locul de unde orice medic sau administrator de institut medical poate comanda atat produse ortopedie cat si aproape toata gama de produse consumabile medicale necesare. Va asteptam!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *