Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

ciocane rotopercutoare
Casa si gradina

Ciocane rotopercutoare de inalta calitate puse la dispozitie de Gattopardo Company!

Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere ciocane rotopercutoare de inala caliate si la preturi avantajoase? Gattopardo Company este partenerul de incredere la care poti apela! Compania vine in intampinarea clinetilor interesati cu o gama variata si diversificata de produse de inalta calitate, ce pot fi utilizate ata de personele fizice cat si de cele juridice dar si de catre profesionistii in domeniul constructiilor.
Daca vrei sa-ti renovezi casa si masina de gaurit pe care o ai nu face fata, atunci alege ciocane rotopercutoare de la Gattopardo Company. Ciocanul rotercutor pe care il gasesti la Gattopardo Company, se face remarcat prin desing-nul compact, fiabilitate, calitatea superioara, greutatea redusa, constructia robusta, durata de viata indelungata chiar si in cazul utilizarii intensive.Acesta poate fi utilizat pentru gaurirea peretilor din beton si zidarie, pentru sfaramare, demolare sau daltuire.
Asadar, chiar daca doresti sa-ti renovezi casa sau vrei sa-ti construiesti una, ori vrei doar sa reamenajezi o incapere, ciocane rotepercutoare de la Gattopardo Company iti vin in ajutor. Nu-ti mai pierde timpul cu uneltele care nu iti sunt de ajutor si alege ciocane rotopercutoare, cu ajutorul carora vei obtine rezultatul pe care ti-l doresti.

De ce sa alegi ciocane rotopercutoare de la Gattopardo Company?

Daca vei alege sa achizitionezi ciocane rotopercutoare de la Gattopardo Company vei beneficia de o multimea de avantaje pe care acestea le prezinta. Printre acestea putem enumera:
• ciocanele rotopercutoare sunt dotate cu un mecanism de percutie pneumatic. In acest caz, nu va mai trebui sa depui un efort prea mare pentru atingerea presiunii de apasare necesara
• cu ajutor acestora poti desprinde placi ceramice sau le mai poti folosi pentru trasarea clara a canelelor pentru cabluri
• prezinta un design compact si o greutate mica
• sunt ideale pentru utilizarea unor lucrari grele dar si medii
• vei putea gauri cu percutie peretii atat in zidarie cat si in beton, insa se pot folosi si pentru insurubare sau gaurire
• sunt foarte simplu si usor de manevrat
• dalta are 36 de pozitii iar in felul acesta indiferent de situatia de lucru prezenta tu te vei descurca cu brio
• mandrina este interschimbabila si demontabila
• modul de funtionare dorit se poate stabili printr-o simpla rotire a butonului
• sistemul este echipat complet astfel ca tu sa te poti bucura de o accelerare fara trepte.
Un ciocan rotepercutor este unealta potrivita pentru lucrarile pe care vrei sa le intreprinzi. Majoritatea modelelor disponibile in cadrul companiei Gattopardo Company dispun de un nivel redus al vibratiilor ceea ce le face mult mai usor de folosit chiar si dupa mai multe ore de lucru.
Asadar, ciocane rotopercutoare de inalta calitate si la preturi atractive ce pot fi utilizate de orice persoana, indiferent ca are sau nu experinta in domeniul constructiilor, sunt dipsonibile in cadrul Gattopardo Company.

De unde poti achizitiona ciocane rotopercutoare?

Daca iti doresti sa ai garantie a unor lucrari bine executate, nu mai sta pe ganduri si acceseza pagina web www.gattopardo.ro de unde iti poti achizitiona cionanul rotopecutor potrivit.
Pentru mai multe informatii despre ciocane rotopercutoare poti contacta reprezentantii companiei – 0729 793 024.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *