Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

jaluzele
Casa si gradina

Despre jaluzele simple, si cu multi-factura

Elegante, in culori vii si vibrante sau pale si delicate, gama de jaluzele oferita de catre importatorul dar si producatorul Wind Decor vine sa infrumuseteze orice camera, spatiu de birouri si nu numai. Dupa cum bine stiti, inainte de aparitia jaluzelelor verticale, draperiile erau modalitatea de crea acel nivel de intimitate dorit, insa, odata cu anii, jaluzelele verticale si nu numai, au inceput sa isi faca intrarea si in tara noastra, acestea fiind in prezent una din cele mai populare alegeri.

Montarea unor jaluzele – aspecte generale

Montarea unor jaluzele verticale simple sau multi-factura este una foarte simpla, iar daca va si pricepeti un pic sau aveti o indemanare tehnica veti reusi fara a avea nevoie de echipamente costisitoare. Insa, indiferent de tipul de jaluzele dorit trebuie mai intai sa faceti doua masuratori, cea a inaltimii, dar si a lungimii sinei pe care acestea sunt montate. In general exista doua situatii in ceea ce priveste dimensiunile unor jaluzele verticale, fie ele simple sau multi-factura. Fie se opteaza doar pentru acoperirea geamurilor, fie a intregului perete. Evident, alegerea dimensiunilor ramane la atitudinea clientului.
Insa, dorim sa privim asupra unor aspecte ce tin in primul rand de estetica si de aspectul camerei. Oricine isi doreste un living placut, modern aerisit si spatios, insa, cum apartamentele nu au tot timpul dimensiuni generoase, livingul de apartament se rezuma la o simpla camera de cativa zeci de metri patrati. Asadar, fiecare truc este valoros, iar cum modul in care percepem o camera (spatialitatea mai ales) poate fi usor pacalit pentru a da un plus de volum oricarei camere.
In primul rand, optati pentru jaluzele a caror model si culoare sa fie perfect potrivit cu restul designului interior. In general, gama de jaluzele verticale este cea mai populara, insa puteti alege si jaluzelele verticale sau multi-factura. Categoria din urma ofera posibilitatea realizarii unor modele deosebite prin intermediul folosirii a segmentelor ce pot avea culori si lungimi diferite dar si diferite grade de transparenta. Astfel, prin intermediul culorilor si a texturilor puteti oferi o noua dimensiune oricarei camere doar prin montarea unor jaluzele elegante.

Despre combinarea culorilor si eleganta unor jaluzele

Evident, eleganta in amenajarile interioare nu poate fi obtinuta prin incalcarea unui cod cromatic. In cazul unor jaluzele multi-factura va recomandam sa alegeti culorile urmand principiul unei singure culori puternice. De exemplu, daca ati optat pentru amenajarea livingului intr-un stil minimalist, alb, folosind rosul ca si culoare de accent (elemente decorative pentru perete sau altele) in mod firesc, puteti opta pentru folosirea culorii de accent si la linia de jaluzele din respectivul living. Combinarea culorilor tari (rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet) este mult mai usoara daca se foloseste doar o singura culoare tare si una pala sau opusa ca si luminozitate (violet – turqoise, galben, etc.) Insa, ca si concluzie putem spune ca numai prin respectarea unor principii ale elegantei si a bunului gust veti obtine cele mai bune rezultate.
O camera spatioasa este una luminoasa, asadar, folositi culori deschise sau chiar alb atat pentru pereti cat si jaluzele. Wind Decor este locul unde veti putea gasi toate cele necesare ferestrelor dar si a casei tale. Va aspteptam pe pagina noastra de internet www.winddecor.ro

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *