Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cosmetics Online – Cap de practica coafor

In fiecare persoana se poate afla un profesionist, iar acest lucru este valabil si in cazul unui viitor hair stylist. Pentru a te perfectiona in hair styling ai nevoie de un manechin, deoarece o persoana nu ar avea suficienta rabdare sa stea la fiecare tehnica pe care doresti sa o perfectionezi. Asa ca ai nevoie de un cap de practica coafor pentru a exersa si pentru a iti perfectiona tehnica.

Intra pe Cosmetics Online si comanda cap de practica coafor

Daca doresti sa achizitionezi produse cosmetice de buna calitate atunci trebuie sa afli de oferta promovata de magazinul Cosmetics Online. Este vorba de un magazin virtual cunoscut pentru varietatea de produse pe care o comercializeaza. Accesand magazinul vei putea comanda geluri UV pentru unghii, kituri pentru epilat, extensii de par, peruci, gene false, cap de practica coafor, oja, etc. Toate produsele se gasesc la preturi accesibile, sunt de foarte buna calitate si apartin unor producatori renumiti.

Din oferta companiei poti alege un cap de practica coafor ce te va ajuta sa exersezi diferite tehnici. Produsul este rezistent si nu se deterioreaza cu usurinta. Poti practica diferite coafuri sau tunsori, parul fiind destul de maleabil. In scurt timp iti vei perfectiona tehnica si vei deveni un adevarat hair stylist.

Acest cap de practica coafor are la baza par artificial sau natural in proportie de 80% sau chiar 100% si se gaseste in urmatoarele culori: blond, saten inchis, brunet sau roscat. In general manechinul are circumferinta capului de 50 cm si inaltimea de 23.5 cm. Lungimea parului variaza in functie de manechinul ales si poate avea aproximativ 45 cm, 55 cm sau 60 cm. Parul artificial nu se indreapta cu placa, nu se onduleaza si nu se usuca cu uscatorul. In schimb parul natural poate fi vopsit, indreptat cu placa sau coafat. Orice model de cap de practica coafor vine insotit de un stativ, ideal pentru fixarea produsului pe masa de lucru.

Exerseaza-ti tehnica pe un cap de practica coafor de buna calitate

Nimeni nu se naste invatat, daca talentul exista atunci tot ce trebuie sa faci este sa exersezi. Iar acest lucru se realizeaza cel mai usor pe un manechin special. Acesta are forma unui cap si contine suficient par pentru a testa modele diferite de coafuri. Parul este manevrabil si poate fi prins in orice stil. Perfectioneaza-ti tehnica, iar cu experienta acumulata vei ajunge un hair stylist recunoscut.

Daca consideri ca pasiunea ta pentru hair styling te poate ajuta sa ajungi un adevarat hair stylist, atunci trebuie sa iti iei toate accesoriile necesare pentru perfectionare. Nu trebuie sa cauti prin toate magazinele deoarece produsele de care ai nevoie se afla online, accesand magazinul Cosmetics Online. Comanda simplu si rapid produsele de care ai nevoie si bucura-te de calitatea lor. Poti comanda online direct din magazin sau telefonic apeland la numarul de telefon 0723.762.990. Pentru informatii suplimentare trimite un email la adresa cosmeticsonline2011@gmail. Pentru a-ti perfectiona tehnica in hair styling comanda un cap de practica coafor. O investitie minima pentru un viitor glorios.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *