Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Deko Doors aduce in Romania calitatea germana a unor usi moderne de interior

E foarte placut sa te ocupi de amenajarea unei case, chiar daca nu esti specialist in domeniu. Esti dispus sa petreci minute in sir navigand de pe un site de specialitate pe altul in cautarea mobilei perfecte, a tamplariei potrivite si a unor usi de interior ieftine si cu design deosebit. De felul in care arata interiorul unei case depinde starea de spirit a celor care locuiesc in ea.

Atunci cand amenajezi o casa nici o alegere nu ar trebui sa fie intamplatoare. Totul conteaza, de la culoarea peretilor pana la perdele, fete de masa, covoare si obiecte decorative. Casa trebuie sa reflecte personalitatea proprietarului si sa fie locul in care acesta se regaseste pe el insusi, se relaxeaza si are parte de intimitate si protectie.

Usile de interior au rolul de a separa camerele intre ele pentru a oferi intimitate si liniste locatarilor, insa au si un rol decorativ. Daca vrei sa achizitionezi usi de interior ieftine, cu design placut, apeleaza la firma Deko Doors.

Usi de interior ieftine, cu design modern

Compania Deko Doors importa si distribuie pe piata romaneasca usi de interior germane. Compania are peste 12 ani de experienta si in aceasta perioada a devenit furnizor de usi de interior ieftine si de usi de exterior.

Clientii companiei sunt atat persoane fizice, cat si persoane juridice. Toti cei interesati de achizitionarea unor usi de interior ieftine, fie ca sunt proprietari, firme de constructie sau companii din diverse domenii de activitate, gasesc la Deko Doors produse care sa le satisfaca nevoile.

In oferta companiei se gasesc atat usi standard, cat si usi la comanda. Firma Deko Doors comercializeaza usi din lemn, din sticla, usi glisante, usi functionale, precum cele antifoc sau cele antifonice si usi antiradiatii, destinate salilor de radiologie si altor spatii asemanatoare din spitale.

Produsele companiei se impart in mai multe categorii: gama Standard, gama Sticla, gama Lifestyle, gama Stil, gama Elegance, gama Royal, usi multifunctionale si usi metalice industriale.

De ce sa alegi usi de interior ieftine de la Deko Doors?

Principalul motiv pentru care usile de interior de la Deko Doors sunt o alegere buna este provenienta lor. Sunt usi germane de foarte buna calitate, produse cu ajutorul unei tehnologii performante. Balamalele lor sunt reglabile. Usile au un design modern si sunt disponibile in foarte multe culori, ceea ce inseamna ca se asorteaza cu orice fel de mobila si orice culoare a peretilor si a elementelor decorative.

Balamalele sunt prinse in partea interioara a tocului cu sina metalica, ceea ce face ca rezistenta lor in timp sa fie mai mare decat in cazul balamalelor infiletate in toc. Tocurile usilor sunt reglabile. Chederele usor maleabile fac ca inchiderea si deschiderea usilor sa fie silentioasa

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *