Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Timp liber

Cursuri de coaching la Amar Solar Energy Invest

Esti interesat de potentialul uman si de modalitatile prin care poti ajunge sa iti indepliniesti fiecare obiectiv propus? Iti doresti sa inveti cum sa depasesti anumite blocaje emotionale si sa iti dezvolti performantele individuale? Amar Solar Energy Invest are solutia perfecta pentru tine: cursuri de coaching pentru un parcurs cat mai eficient al descoperirii de sine.

Coaching-ul, o profesie recent aparuta ce dateaza din jurul anului 1995, este un produs al epocii noastre ce se afla in continua dezvoltare.

Inteligenta emotionala este o abilitate extrem de importanta pentru a avea succes atat in viata personala cat si la locul de munca. Ei bine, dezvoltarea acestui tip de inteligenta vizeaza gestionarea si intelegerea emotiilor, atat ale tale cat si ale celor din jur, si se poate realiza prin participarea la cursuri de coaching. De-a lungul timpului, numeroase studii de specialitate au aratat ca inteligenta emotionala este mult mai importanta decat abilitatile tehnice sau intelectuale, deoarece este esential sa stii cum sa reactionezi sau cum sa nu reactionezi sub impulsul emotiilor sau cum sa iti sporesti increderea de sine.

De ce sa participi la cursuri de coaching?

Antrenarea prin cursuri de coaching presupune, in primul rand, dezvaluirea activa a potentialului personal. Participantii, ajutati de coach, identifica impreuna care este cel mai potrivit stil de invatare pentru fiecare in parte si care ar fi ariile ce ar trebui dezvoltate. Procesul de invatare va fi abordat intr-o maniera cat mai eficace, doarece prin cursuri de coaching se urmareste descoperirea si rezolvarea problemelor ce conduc spre lipsa de performanta. Cursurile de coaching ajuta si la dezvoltarea abilitatilor de comunicare, astfel, ajutand persoana in cauza sa poata comunica eficient pentru a reduce neintelegeri si alte probleme cauzate de lipsa acestei abilitati. De asemenea, prin cursuri de coaching poti invata cum sa construiesti relatii sanatoase cu cei din jurul tau, modul prin care ai putea obtine un echilibru ideal intre munca si viata personala, dar si cum sa iti organizezi si gestionezi corect timpul pentru a atinge pana si cele mai indraznete obiective personale. Un alt beneficiu al participarii la astfel de cursuri consta in explorarea, intelegerea si, binenteles, rezolvarea unor situatii problematice. Foarte multe persoane ajung sa fie implicate in anumite probleme, deoarece nu au stiut, de la bun inceput, cum sa inteleaga corect situatia in cauza si cum sa actioneze cat mai eficient pentru a o elimina.

Amar Solar Energy Invest este o comapanie a carei principala activitate vizeaza domeniul energiei solare. Cu toate acestea, in cadrul acestei companii a luat nastere si proiectul “Secretul Succesului”, o initiativa deosebit de importanta pentru cei care sunt interesati de aspecte precum dezvoltarea personala sau valorificarea potentialului propriu, dar si pentru cei care ar dori sa practice meseria de life coach. In cadrul acestui program, Amar Solar Energy va pune la dispozitie cursuri de coaching ce sunt foarte importante in parcursul de dezvoltare personala, dar si foarte interesante de abordat din perspectiva a numeroaselor informatii noi pe care le puteti dobandi de aici. Aceste cursuri de coaching sunt autorizate si recunoscute in domeniul de profil, fiind sustinute de catre pedagogi dedicati ce au in spate ani de experienta.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *