Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

service centrale termice
Arhitectura - Constructii

Nu-ti mai merge centrala termica? Evam Constal ti-o repara

Venirea iernii nu aduce doar bucuria Craciunului, a cadourilor si a timpului petrecut in familie, ci si cresterea sumei pe care o achitam lunar pentru intretinerea locuintei. Caldura de care avem nevoie ca sa trecem cu bine peste zilele si noptile friguroase costa destul de mult. In unele ierni trebuie sa platim pentru intretinere o suma de doua ori mai mare decat in restul anului. Unii dintre noi se obisnuiesc cu ideea si isi restrang cheltuielile ca sa le ajunga banii de intretinere. Altii aleg sa plateasca doar cat consuma si sa faca si economii, asa ca isi instaleaza o centrala termica. Este, cu siguranta, o investitie buna. Banii pe care nu-i mai dam pe intretinere se transforma in cadouri pentru familie si pentru prieteni sau vacante la munte sau in alte lucruri care ne plac. Apoi, fara sa gasim vreo explicatie, pe neasteptate, centrala nu mai functioneaza. Ne lasa la greu sau nu mai merge cum trebuie. Daca vara nu avem nevoie de caldura si dusurile scurte si reci ne racoresc, o iarna fara centrala termica e un vis urat.

Cand centrala termica nu mai merge ne e greu sa nu intram in panica. Ne gandim la banii cheltuiti odata cu achizitionarea ei si suntem foarte dezamagiti. De fapt, lucrurile nu stau atat de rau. E posibil sa fie vorba de o defectiune ce poate fi reparata. Daca ai nevoie de specialisti care sa iti spuna exact ce se intampla cu centrala termica si sa o repare rapid, firma Evam Constal din Bucuresti iti sta la dispozitie.

Ce sa faci cand nu-ti mai merge centrala termica?

In primul rand, trebuie sa stii ca nu esti singura persoana careia i se intampla asta. Ca orice alt lucru, si centrala termica se mai strica. Specialistii Evam Constal stiu asta mai bine decat oricine, avand in vedere ca repararea centralelor termice e unul dintre lucrurile pe care le fac cel mai bine, desi nu se ocupa doar cu asta. Firma e specializata in realizarea de instalatii de gaze, instalatii termice si instalatii sanitare. Mai mult decat atat, efectueaza verificari si revizii ale instalatiilor de gaze.

Marcile de centrale termice pe care angajatii Evam Constal le pot repara sunt Baxi, Immergas, Ferroli, Caloma, Ariston, Caloma si Keston. Daca e nevoie de inlocuirea unei piese, aceasta va fi facuta la un pret mic.

Uneori constatam ca central termica nu mai functioneaza la fel de bine ca la inceput sau emite sunete neobisnuite cand o pornim. In astfel de cazuri cel mai bine e sa rugam specialistii sa o verifice si sa ne spuna daca nu cumva exista o defectiune. Angajatii Evam Constal pot sa ne spuna ce s-a intamplat si sa faca o evaluare a costurilor si a intervalului de timp in care problema poate fi rezolvata.

Printre clientii companiei se numara atat firme, cat si persoane fizice. Solutii se gasesc intotdeauna si pentru centralele termice din locuinte, si pentru cele din companii.

Societatea Evam Constal detine autorizatie ANRE si e agreata de Distrigaz pentru reparatia instalatiilor de gaze.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *