Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Cursuri de dezvoltare personala

Societatea actuala si probleme existente pe piata muncii de la noi din tara obliga foarte multe persoane sa se recalifice sau sa se inscrie la diverse cursuri de dezvoltare personala, pentru ca apoi sa poata sa se angajeze. Multi din noi avem cu siguranta cazuri in familie sau cunoastem prieteni sau colegi care desi au terminat o anumita facultate sau au absolvit cursurile unui liceu sau a unei scoli postliceale au ales sa urmeze diverse cursuri de dezvoltare personala pentru a avea sanse mai mari sa se angajeze. Este foarte important de mentionat faptul ca astfel de cursuri de dezvoltare personala se pot sustine indiferent de varsta.

Unde puteti sa urmati cursuri de dezvoltare personala?

Daca si dumneavoastra intentionati sa urmati cursuri de dezvoltare personala, tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu specialistii firmei Goghe Consulting din Capitala. Aceeasta companie isi asteapta cursantii cu un pachet atractic de cursuri de dezvoltare personala si cursuri de formare profesionala. Aceste cursuri sunt structurate pe doua segmente importante: partea practica si cea teoretica. In cadrul acestei firme lucreaza persoane foarte bine pregatite, cu experienta, care sunt autorizate sa predea cursurile respective. Goghe Consulting se numara printre firmele cele mai cunoscute si apreciate de catre cursanti. Firma poate fi caracterizata prin seriozitate, profesionalism si performanta.

Curs de devoltare personala- sansa pentru un viitor mai bun

Multi dintre noi intampinam probleme in momentul in care trebui sa ne sustinem punctul de vedere, ideile sau un proiect, in fata unui public larg. Unii isi pierd ideile, altii se emotioneaza, altii se simt stingheriti. Alte persoane poate ca si-ar dori sa afle putin despre tehnicile de negociere care se practica in societatea actuala pentru a sti ulterior sa isi gestioneze mai usor propria afacere si pentru a avea contracte profitabile. Iata deci ca exista diverse aspecte, care ne preocupa si care ar trebui rezolvat pentru a ne croi un drum mai usor si mai putin stresant. Datorita cursurilor de dezvoltare personala, puteti invata notiuni importante si afla detalii surprinzatoare privind aceste subiecte, care cu siguranta va vor folosi ulterior. In urma participarii la astfel de cursuri de dezvoltare personala veti putea sa faceti fata mai usor provocarilor si veti capata mai multa incredere in propria persoana. Cursurile care sunt puse la dispozitia cursantilor, incluse in categoria cursuri de dezvoltare personala sunt:

– tehnici de negociere

– teama de a vorbi in public

– marketing personal

– motivarea nonfinanciara a angajatilor

– tehnici de vanzari

Cum ii puteti contacta pe cei de la Goghe Consulting pentru a beneficia de informatii suplimentare despre cursuri de dezvoltare personala?

Daca sunteti interesat sa urmati cursuri de dezvoltare personala, puteti sa ii contactati pe reprezentantii firmei bucurestene prin telefon, fax ori e-mail. Informatii puteti gasi si daca accesati site-ul goghe.ro. Alegeti cu incredere aceasta firma pentru a urma diverse cursuri in sali moderne, cu echipamente si dotari de ultima generatie, care se folosesc cu succes si in tari din vestul Europei. In ceea ce priveste tarifele, acestea sunt convenabile. Convingeti-va de seriozitatea acestei firme si urmati cursurile pe care vi le ofera.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *