Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Distrugator de documente – cele mai bune oferte sunt la Kwesto!

Informatiile personale sunt foarte importante si acestea trebuie sa fie protejate cu orice pret, mai ales ca traim intr-o lume in care siguranta identitatii si a datelor securizate este tot mai des amenintata. De aceea, orice companie trebuie sa aiba distrugatoare de documente, un aparat extrem de eficient, silentios si accesibil ca pret. Daca la inceput acestea erau folosite in special de companiile de stat si cele private, acum tot mai multe persoane doresc sa-si protejeze datele personale tiparite pe diverse documente.

De unde puteti cumpara un astfel de distrugator de documente? Kwesto va intampina cu cele mai bune oferte, mai exact cu 4 modele. Astfel, puteti opta pentru un aparat din grupa Office, cu o putere de 670W, ce poate fi amplasat in orice birou. Acesta distruge atat hartia , cat si CD-ROM-urile, datorita cilindrilor de taiere fabricati din otel calit.

Toate aparatele au un consum de energie redus, gratie tehnologiei moderne si pot fi utilizate fara grija. Functiile sunt diverse si inteligente, ce va permit sa distrugeti orice document, indiferent de forma, dimensiunea sau grosimea hartiei. In plus, sunt prevazute si cu functii ce va avertizeaza cand distrugatorul este plin.

Care sunt avantajele unui distrugator de documente?

Din punct de vedere estetic, acesta aproape ca nu este observat, dimensiunile fiind asemanatoare cu cele ale unui cos de gunoi. In functie de model, acestea sunt cat se poate de silentioase, rapide si performante. Printre cele mai mari avantaje ale utilizarii unui distrugator de documente se afla securitatea companiei.

Avand in vedere ca mediul economic este tot mai competitiv si ca oamenii de afaceri apeleaza la tot felul de tehnici neloiale, distrugerea documentelor este o masura de precautie necesara. In plus, gestionarea maculaturii devine mult mai simpla , volumul acesteia fiind unul mai mic. Si desigur, acest aparat este si un mod ecologic prin care puteti scapa de hartia nedorita.

Desigur, pentru a fi sigur ca documentele sunt distruse complet, trebuie sa alegeti acel tip de distrugator documente capabil sa faca acest lucru ca la carte. Exista mai multe tipuri de distrugatoare, ce difera prin modul in care maruntesc hartia, capacitatea de maruntire si altele.

La Kwesto veti gasi mai multe modele dintre care veti putea alege fara sa va mai faceti griji pentru confidentialitatea datelor dumeavoastra. Acestea fac parte din categoria produselor de top, astfel ca va ofera un nivel de securitate ridicat.

Distrugator de documente la preturi excelente!

Kwesto va intampina cu cele mai bune modele de distrugator de documente, la preturi de exceptie. De ce sa alegeti magazinul online Kwesto? Beneficiati de livrare rapida, transport gratuit, 3 ani garantie minimum si nu exista nicio limita minima de comanda. Daca nu suneti multumiti de produs, aveti 30 de zile la dispozitie sa returnati comanda. Pentru mai multe detalii, accesati www.kwesto.ro!

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *