Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

tahografe digitale
Divertisment Tehnologie

De ce tahografe digitale Stoneridge SE5000

Tahografe digitale omologate in Uniunea Europeana iti sunt puse la dispozitie de catre Fomco Prodimpex. Aceasta companie iti ofera inspre vanzare modele Stoneridge a caror eficienta, fiabilitate, rezistenta si design impecabil sunt recunoscute in toata lumea.
De 12V sau de 24V, tu ce tahograf digital alegi? Indiferent de optiune nu uita sa citesti cu mare atentie manualul de instructiuni si abia apoi sa pornesti la drum cu lectia invatata!

Setting the standard – tahografe digitale Stoneridge

Inainte de a alege tahografe digitale marca Stoneridge trebuie sa stii ca aceasta companie este recunoscuta in toata Europa avand centre de vanzare si de distributie in tari precum Anglia, Franta, Germania, Italia, Suedia sau Spania, aceste tari colaborand cu retelele de distributie si service extinse la nivel mondial.
Stoneridge se straduie in permanenta sa livreze numai produse deosebite din toate punctele de vedere impreuna cu servicii de calitate superioara. Designul tahografelor Stoneridge cat si intreaga istorie a brandului se intind pe o perioada de 3 decenii oferindu-i perspectiva, ingeniozitate si experienta astfel incat Stoneridge a fost capabila intotdeauna sa ofere clientilor sai produse de top, fiabile si robuste, sustinute si de un serviciu rapid de vanzare si livrare.
Stoneridge produce tahografe digitale pentru camioane si autobuze, cat si pentru autoturismele de tip off-road, printre clientii de renume mondial numarandu-se MAN, Scania, Volvo, Daf, Daimler si inca multe alte nume cu renume.

Tahografe digitale Stoneridge iti fac viata mai usoara

Tahografe digitale se mai numesc si unitati de vehicul sau VU si au fost proiectate de catre producator astfel incat sa faca viata mai usoara soferilor auto, dar si proprietarilor de parcuri auto. Pornind de la acest considerent tahografele sunt inzestrate cu functii de meniu simple, cu descarcari de mare viteza dar si cu capacitatea de a descarca tahografele digitale chiar de la distanta.
Pentru a afla cum se foloseste un tahograf digital Stoneridge model SE5000 este bine sa citesti cu mare atentie manualul de instructiuni inainte de porni la drum, doar in acest mod rezultatele obtinute vor fi optime.
Pentru inceput parcurge partea destinata conducatorilor auto pentru a obtine informatii extrem de utile ce te ajuta sa intelegi cum sa utilizezi un tahograf digital. Pentru detalii concrete citeste si partea de referinta a manualului, iar daca esti proprietar de parc auto citeste si partea rezervata societatilor afland astfel care-ti sunt obligatile.
Un tahograf digital are la baza urmatoarele componente:
1. Un senzor de miscare incriptat. Acesta este cel care transfera impulsurile de viteza catre tahograf;
2. Tahograful propriu-zis dotat cu imprimanta si afisaj. Inregistreaza dar si memoreaza date dintre cele mai diverse:
– Falsificarea tahografului;
– Pentru fiecare 24 de ore vitezele, datele vitezometrului si informatii ale autovehiculului;
– Defectiuni si avertizari cu privire la service, societate, sofer sau tahograf;
– Cardul conducatorului auto;
3. Afisajul se realizeaza in tablou de bord autovehicul. Se afiseaza distanta parcursa, viteza, defectiuni, avertizari si mesaje;
4. Cardul conducatorului auto. Identifica soferul si memoreaza, desigur, date sub numele soferului.
De unde poti cumpara si tu tahografe digitale Stoneridge? De la Fomco Prodimpex, aceasta companie comercializeaza mai multe modele Stoneridge si are chiar si un pachet promotional deosebit de atractiv!

Tahografe digitale omologate in Uniunea Europeana iti sunt puse la dispozitie de catre Fomco Prodimpex, calitate si preturi bune.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *