Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

cover band bucuresti
Divertisment

Intrebari ale caror raspunsuri ghideaza in alegerea unei formatii pentru nunta

Trupa cover Bucuresti va fi responsabila pentru crearea unei atmosfere de sarbatoare si de neuitat pentru miri si invitatii acestora. Exista o multime de intrebari ale caror raspunsuri ghideaza in alegerea unei formatii pentru nunta:

1. Muzica pe care o interpreteaza trupa cover Bucuresti este pe placul viitorilor miri?
Aceasta este prima intrebare de la care se pleaca atunci cand se doreste alegerea formatiei pentru nunta. Un raspuns afirmativ conduce catre a doua intrebare.

2. Organizatorii nuntii sunt incantati de atmosfera pe care o face trupa respectiva?
Orice formatie nunta Bucuresti dispune de inregistrari de la evenimente similare. Din acestea rezulta modul in care trupa reuseste sa faca atmosfera sa nu. Pe de alta parte, programul unei trupe live poate fi urmarit si in alte locatii, inainte de nunta.

3. Ce muzica si atmosfera si-ar dori participantii la nunta?

Este necesar sa se ia in consideratie varstele invitatilor, preferintele lor si locul de desfasurare al nuntii pentru a sti daca formatia respectiva are un repertoriu adecvat si este potrivita evenimentului.

4. Are trupa respectiva un repertoriu diversificat?

Avand in vedere ca la o nunta participa un numar mare de persoane, repertoriul unui cover band Bucuresti trebuie sa fie extrem de diversificat. De exemplu, una dintre trupele bune ale momentului, The Jacks, poate interpreta o varietate de genuri muzicale: Dance Hall, Disco, Funk, Muzica Clasica, Muzica Romaneasca Usoara, New-Age, Pop, Pop-Rock, R and B, Raggae, Soul s.a.m.d.

5. Are trupa respectiva in repertoriu melodiile preferate ale mirilor?
La o discutie cu membrii trupei ar trebui sa se discute cu privire la melodiile pe care mirii le vor, la un moment dat, in timpul nuntii – de exemplu pentru primire, dansul mirilor, taierea tortului etc. De asemenea, se poate pune problema interzicerii in timpul evenimentului al unor anumite genuri muzicale.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *