Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

De unde cumpar perii asfalt?

Perii asfalt sunt consumabile a caror achizitie se poate face de la Convar Imex din Cluj-Napoca. Aici vei gasi o varietate impresionanta de astfel de perii, astfel incat curatenia se va derula in cele mai bune conditii, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara si vor fi de exceptie. In plus, echipa companiei iti sta mereu la dispozitie pentru a-ti oferi consultanta de specialitate in vederea achizitionarii de perii pentru curatarea asfaltului potrivite pentru necesitatile tale, dar si in functie de bugetul pe care il ai disponibil.

Convar Imex iti propune mai multe modele de perii asfalt, tu ce alegi?

Convar Imex din Cluj-Napoca exista pe piata din 2014, insa are o experienta mai indelungata, din 2008. Care este domeniul ei de activitate? Oferirea de echipamente care sa imbunatateasca calitatea vietii si calitatea mediului inconjurator. Toate sunt fabricate la cele mai ridicate standarde de calitate europene.

Sub sloganul “Pentru un mediu mai curat”, Convar Imex dovedeste ca si-a propus sa ofere calitate pana in cele mai mici detalii, astfel incat clientii sai sa poata lupta pentru o lume mai curata cu produse de specialitate, la preturi foarte atragatoare.

Echipa companiei iti pune la dispozitie perii asfalt, modele variate pentru necesitati diferite, dand dovada de seriozitate, implicare, profesionalism, eficienta si transparenta. Astfel, daca vrei sa achizitionezi perii asfalt nu trebuie decat sa iei legatura cu echipa companiei si in cel mai scurt timp aceasta iti va raspunde cererii, iti va furniza informatiile necesare, te va consilia si iti va oferi cele mai bune solutii pentru tine.

Printre cele mai cautate modele de perii asfalt se numara perii asfalt pentru motocoasa si perii asfalt laterale. Haide sa le descoperim in cele ce urmeaza caracteristicile care te vor face sa le cumperi pe loc.

Perii asfalt pentru motocoasa

Printre perii asfalt de mare ajutor se numara si cele special creat pentru motocoase. In acest caz avem urmatoarele caracteristici:

 • Diametrul suport este de 140 mm, iar diametrul la sol atinge 180 mm;
 • Grosimea suport este de 26 mm;
 • Diametrul gaurii de fixare este de 20 mm;
 • Diametrul locasului de fixare este de 70 mm;
 • Grosimea suport pentru locasul de fixare este de 8 mm;
 • Materialul suport este plasticul;
 • Pentru fire se foloseste drept material rislanul. Acesta are o rezistenta mult mai mare decat orice alt material plastic si intrece chiar si sarma.

Perii asfalt laterale

Perii asfalt laterale sunt conice, iar in functie de caracteristicile lor pot fi de mai multe tipuri. Care sunt aceste caracteristici? Le vom prezenta in cele ce urmeaza, deoarece acestea sunt esentiale atunci cand vrei sa-ti alegi peria potrivita:

 1. Diametrul suport al periei;
 2. Grosimea suport a periei;
 3. Diametrul interior suport al periei;
 4. Numarul gaurilor de montare;
 5. Distanta intre gauri;
 6. Diametrul gaurii de montare;
 7. Compozitia firului care poate fi PET, PPL, sarma sau lamele otel sau, nu in ultimul rand, o combinatie intre toate aceste materiale;
 8. Diametrul la sol;
 9. Lungimea firului;
 10. Numarul randurilor de fire.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *