Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

case din busteni
Casa si gradina

Despre case din busteni si siguranta acestora

Stilul rustic este perfect pentru orice casa de vacanta sau cabana, iar daca tot a cazut prima zapada pe acest an, noi, echipa de la Xilopal, consideram ca este oportun sa discutam unpic despre siguranta unor case din busteni si mai ales, asupra elementelor de protectie impotriva incendiilor. Xilopal este partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand vine vorba despre constructia caselor din lemn si busteni nu numai datorita certificatelor si a standardelor pe care le detinem, ci si datorita profesionalismului si a dedicatiei pe care echipele noastre le au si le manifesta in fiecare proiect.
Beneficiile oferite de aceste case din busteni
Despre constructia unor case din busteni putem spune ca este cea mai buna alternativa pentru cei care s-au saturat sa locuiasca intre 4 pereti din beton si fier. Aceste case ofera termenului de “locuinta” naturaletea de care oricine are nevoie. Aceste case sunt construite din busteni intregi ce au fost prelucrati pentru a avea acelasi diametru si lungime in functie de necesitatile proiectului. Spre deosebire de betonul armat, lemnul ofera o mai buna izolare termica, iar datorita modului in care folosim bustenii pentru a ridica constructia, aceste case din busteni pot rezista fara probleme chiar si un secol. Datorita imbinarilor intrepatrunse, o astfel de casa poate rezista cu usurinta si unui cutremru de 7-8.5 grade Richter, asa ca puteti fi in deplina siguranta.
Tot din domeniul sigurantei fac parte si masurile si echipamentele de protectie impotriva incendiilor. Un incendiu poate avea in general doua posibile cauze, fie sistemul de incalzire, fie instalatia electrica. Aceste case din busteni pot fi dotate atat cu sisteme de incalzire conventionale, cat si pe baza de energie solara pe care noi vi le recomandam in mod special. Cea de-a doua categorie de sisteme de incalzire ofera pe langa costurile mult mai reduse, si un grad de siguranta sporit. Elementele de electrica aferente unei case din busteni sunt concepute astfel incat sa ofere o eficienta cat mai buna, dar si o siguranta sporita.
Siguranta si comfort
Astfel, noi folosim corpuri de iluminat pe baza de LED care pot functiona atat pe tensiuni mici de 12 sau 24V cat si direct la 220V. De asemenea, toate traseele electrice sunt rutate (aranjate) prin jgheaburi metalice anti-incendiu de inalta performanta care pot elimina pana la 85% din riscul unui incendiu in cazul unui scurt-circuit. De asemenea, tabloul electric al unei case din busteni este montat pe un panou metalic ce are o grosime de 3mm pentru a spori gradul de siguranta. Ca si element in plus, panourile electrice au siguranta cu comutatie in caz de scurt-circuit.
In concluzie putem spune ca nu facem nici un rabat atunci cand vine vorba despre siguranta dumneavoastra si a celor dragi. Aceste case din busteni pot fi construite in orice perioada a anului, iar datorita echipelor noastre de consilieri si experti veti sti ca luati deciziile corecte in ceea ce priveste viitoarea dumneavoastra casa. Va asteptam cu drag pe siteul nostru, www.xilopal.ro pentru a afla mai multe despre noi dar si despre ofertele noastre.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *