Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Despre transport special si masuri extreme

Suntem foarte siguri ca nu va putem transporta intreaga casa, si de asemenea, nu putem transporta o macara de blocuri intreaga, insa, un lucru e sigur, daca poate incapea pe una din platformele noastre de transport special, atunci cu siguranta il putem duce la locul indicat de dumneavoastra. Suntem expertii din spatele siteului www.transportagabariticcraiova.ro si oferim servicii complete de transport si asistenta a transporturilor atat in tara, cat si in strainatate.

Putini dintre dumneavoastra poate ati fost martori la un transport special si stim ca de multe ori soferii care au stat in urma convoiului au trecut un real test de rabdare atunci cand a trebuit sa transportam echipamente, utilaje, corpuri masive si nu numai.

De la blocarea unei intersectii, pana la scoaterea semnelor de circulatie, toate sunt necesare la un transport special

Exista foarte multe tipuri de transport special, insa, sunt unele situatii in care sunt necesare masuri extra-speciale sa le spunem astfel. Masuri ce includ chiar si scoaterea unor semne de circulatie sau ridicarea cablurilor suspendate si nu numai. Evident, aceste masuri sunt luate in situatii foarte rare, mai ales atunci cand incarcatura depaseste inaltimi de 5m sau chiar si mai mult.

Acest gen de transport special necesita o intreaga armata de oameni dar si o stransa colaborare intre noi, ca si firma de transport special si autoritati. De cele mai multe ori misiunile noastre au privit transportarea corpurilor si a unor utilaje foarte lungi (20m +)  insa, am avut si cazuri in care a trebuit sa asiguram servicii pentru transportarea unor silozuri sau a unor echipamente foarte masive.

Aceste cazuri necesita prezenta unui numar foarte mare de experti care sa asigure buna desfasurare a misiunii. Evident, acest lucru este o adevarata provocare, mai ales in contextul infrastructurii rutiere din Romania, acest lucru facand unpic mai grea o astfel de misiune de transport special.

Fiecare membru de asistenta a unui transport special are menirea sa precisa, incepand cu coordonatorul principal, pana la cel care urmareste la portiunile mai dificile distanta dintre platforma si sosea. Evident, in aceste cazuri toata lumea comunica prin intermediul statiilor emisie-receptie in mod constant pentru a putea anunta in timp real orice situatie.

Atunci cand totul se opreste si se elimina pentru a face loc unui transport special

Cea mai spectaculoasa parte a unui transport special are loc la trecerile periculoase, acolo unde sunt cabluri de tensiune, la intersectii sau acolo unde semnele de circulatie sau alte elemente pot pune in pericol incarcatura. In aceste cazuri sunt luate masuri care pot parea drastice, cum ar fi chiar si scoaterea stalpilor de cabluri sau desfacerea semnelor de circulatie. Au fost cazuri in care a fost necesara chiar si mutarea copacilor pentru a putea permite virajul auto-utilitarei.

Asa cum spuneam si mai devreme, la un transport special colaboram foarte strans cu autoritatile, fie ca este vorba de blocarea unei intersectii sau a unui intreg segment de sosea pentru a putea permite deplasarea convoiului in siguranta. Toate aceste masuri sunt necesare pentru un transport special deoarece prin astfel de operatiuni firmele de constructii sau industria in sine poate beneficia de utilajele sau de echipamentele necesare.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *