Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

pui de carne
Animale

Vital Best Nutrition, pentru pui de carne sanatosi si fericiti

Compania Vital Best Nutrition din Timisoara ofera spre comercializare o gama variata de pui de carne ce se adreseaza atat clientilor persoane fizice care vor sa creasca in propria ograda pasari pentru carne si hrana proprie, cat si profesionistilor care detin o ferma si doresc sa inceapa o afacere profitabila. Oamenii au ales de mii de ani sa isi creasca singuri hrana, fie ca este vorba de cea vegetala sau animala, iar in prezent, traditiile s-au pastrat, chiar daca mijloacele tehnologice folosite s-au diversificat. Astfel, Vital Best Nutrition ofera atat pasari de diferite dimensiuni, cat si furaje sanatoase care sa ofere un stil de viata sanatos pentru orice pui de carne astfel incat acestia sa se dezvolte intr-un mod armonios si benefic. Incercand constant sa aduca la lumina cele mai sigure sisteme de crestere a puilor, aceasta companie a reusit intr-un timp foarte scurt sa puna la dispozitia clientilor sai o gama extrem de extinsa de pasari de mici dimensiuni, alaturi de hrana pentru acestea.

Vital Best Nutrition, un nou mod de crestere a puilor de carne

In prezent, Vital Best Nutrition ofera atat pui de carne sanatosi si fericiti, cat si mancare pentru acestia la cele mai mici preturi de pe piata. In acest mod, fiecare client in parte se poate bucura de hrana sanatoasa si gustoasa. Se spune ca animalele crescute in propria ograda sunt mai fericite, deoarece au spatiu de desfasurare si cresc intr-un ritm mai incet, dar in acelasi timp mai natural si mai benefic. Fiecare client al Vital Best Nutrition stie ca acesta este locul din care pot sa achizitioneze toate cele necesare pentru a desfasura activitati de crestere a pasarilor intr-un mod benefic pentru ambele parti. De ani de zile, aceasta companie pune la dispozitia doritorilor mai multe rase de pui de carne destinati atat industriei, cat si consumatorilor fizici. Acestea sunt verificati inainte de comercializare, astfel incat sa nu aiba anumite boli si sa poate fi crescuti mai departe pana la maturitate. Mai mult de atat, eclozarea oualelor are loc intr-un spatiu igienic, departe de microbi sau bacterii care ar putea fi daunatoare. In acest mod, orice pui destinat cresterii pentru obtinerea unei cantitati cat mai mare de carne se vor dezvolta armonios, fiind ulterior taiat pentru consumul propriu sub orice forma. In acest mod, fie ca este vorba de fripturi sau ciorbe, mancarea va fi una mai gustoasa si mai sanatoasa. De asemenea, cresterea unor pui de carne nu este atat de costisitoare, preturile fiind decente, mai ales daca se aleg furaje naturale de la Vital Best Nutrition.

Idei creativ si naturale pentru cresterea de pui de carne fericiti

In prezent, se pune din ce in ce mai mult accentul pe cresterea unor pui de carne in moduri cat mai naturale, astfel incat sa ofere o placere atunci cand vine vorba de consumul carnii. Mai mult, acei pui care nu sunt crescuti in mod artificial vor avea o carne mai sanatoasa si mai gustoasa.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *