Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Accesorii tractor – gradinarul-gospodar.ro te face agricultor!

Te-ai saturat de viata agitata de la oras? Ai mostenit cateva loturi de pamant la tara? Atunci apuca-te de agricultura! De pe site-ul gradinarul-gospodar.ro poti cumpara diverse accesorii tractor, in functie de ce anume iti trebuie.

Treaba merge mai cu spor cu accesorii tractor!

Tractorul este indispensabil la tara. Fiind un utilaj cu putere mare, lui i se ataseaza si grapa, si semanatoarea, si remorca, si plugul. Acestea sunt doar patru accesorii tractor care iti sunt indispensabile. Fiecarui sezon ii corespund altele. Toamna, spre exemplu, recoltele trebuie adunate, iar pamantul e pregatit pentru o noua cultura. Ca sa duci acasa cartofii, sfecla si porumbul, ai nevoie de remorca. Dupa ce se termina recoltatul, agricultorii baga plugul in brazda. Primavara, imediat ce se topeste zapada, pamantul e afanat cu un disc si o grapa, apoi se imprastie semintele, folosind o semanatoare. Pentru ca recolta sa fie cat mai bogata, solul e fertilizat. Vara se aduna de pe camp cerealele si fanetul. Trifoiul, lucerna si nu numai sunt retezate cu ajutorul unei cositori.

Iata si cateva informatii utile despre accesorii tractor de pe gradinarul-gospodar.ro:

– puterea lor e cuprinsa intre 10 si 70 CP;

– au preturi accesibile pentru oricine;

– poti primi asistenta de specialitate pentru a ti le alege pe cele potrivit tie. Cu alte cuvinte, oferta tine cont de conditiile si necesitatile fiecarui client;

– in catalogul de produse se gasesc diverse modele de accesorii tractor;

– daca este necesar, verificarea si service-ul lor pot fi asigurate de Villager Service si Majar Service.

Acestea sunt cateva dintre treburile pe care le poti face cu unele accesorii tractor. Daca doresti sa te ocupi si de altceva sau vrei mai multe informatii despre oferta, ia legatura cu reprezentantii magazinului gradinarul-gospodar.ro.

 

Avantaje utilizare accesorii tractor

 

Destul de putin persoane de la tara au in curte un utilaj si accesoriile aferente acestuia. De ce sa ti le cumperi, iar nu sa le imprumuti? Iata cateva avantaje pe care le vei avea daca vei utiliza propriile accesorii tractor, achizitionate din magazinul online gradinarul-gospodar.ro:

– nu mai depinzi de nimeni in ceea ce priveste pregatirea, cultivarea si recoltarea pamantului. In general, daca unul din 100 de oameni are tot ce ii trebuie, restul isi asteapta randul, dar astfel trece timp pretios, vin ploi, iar recolta poate fi compromisa. Nu insa si daca ai tractor si accesorii tractor in curtea ta;

– le ai la indemana oricand. Pur si simplu, le atasezi tractorului, in functie de sezon, si te apuci de treaba;

– iti lucrezi pamantul dupa bunul plac. Unii tractoristi iti fac o brazda mai adanca, altii mai la suprafata. Daca nu esti multumit nici de unii, nici de altii, ai tot ce iti trebuie ca sa inveti tu cum sa-ti pregatesti pamantul.

Muta-te la tara! Scapi astfel de poluarea intensa, agitatie si trafic! Ca sa-ti castigi existenta iti trebuie cateva loturi de pamant, un utilaj si, bineinteles, accesorii tractor. Pe cele din urma le poti comanda din oferta magazinului gradinarul-gospodar.ro! Dupa cum reiese din informatiile postate pe site, comanda iti poate fi livrata in numai 24 de ore de la plasarea ei.

 

Date de contact

Adresa: Urziceni, str. Perilor, nr. 11

Telefon: 0735.185.081

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *