Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

epilare definitiva
Magazin online

Epilarea definitiva la dermatolog sau la salon

Exista pe piata diverse metode folosite in epilarea definitiva – IPL si laser. Printre cele mai cunoscute metode folosite la indepartarea firelor de par sunt IPL respectiv lumina intens pulsata iar a doua, laserul.

Teoretic vorbind, metoda de epilare cu laser este considerata mai eficienta decat metoda cu IPL, insa un specialist bun poate sa genereze rezultate la fel de bune cu oricare dintre cele doua metode.

Diferenta care apare intre IPL si laser o reprezinta lumina. Aceasta ori este coerenta – de tipul laserului, lumina care merge intr-o unica directie si care are doar o singura lungime de unda, ce este absorbita de catre un singur pigment, fie lumina are spectru mai larg de tip IPL si aceasta este absorbita de pigmenti mai multi.

In cazul folosirii IPL-ului, rezultatul e usor diminuat in comparatie cu laserul, insa daca specialistul stie sa utilizeze aparatul, atunci rezultatele pot sa fie mult mai bune, conform experientei medicilor dermatologi.

Este important ca pentru orice pacient sa se poata aplica tratament personalizat, potrivit pentru fiecare tip de piele, stiut fiind faptul diferite tratamente se pot aplica la setari diferite.

Multe femei se intreaba ce si cum sa aleaga locul unde este cel mai indicat sa se epileze definitiv: fie in cabinetul medicului fie la cosmetica. Ca sa putem face alegerea cea mai buna este important sa se tina cont de cateva recomandari.

In primul rand, aparatul cu care se face aceasta epilare definitiva este unul dintre aspectele cele mai importante. Un aparat scump practic garanteaza niste rezultate bune, in schimb unul care a fost cumparat dintr-un supermarket este posibil sa creeze neplaceri. Mai mult decat atat, persoana ce face procedura, fi medic, fie cosmetician, este important sa stie bine sa utilizeze aparatul.

Este recomandata epilarea la medic ori la un specialist ce stie foarte bine ce aparat trebuie sa utilizeze pentru orice fel de epilarea definitiva. Un aparat care are o anumita putere si niste date tehnice va duce si la niste rezultate bune.

Exista pe piata de specialitate si aparate care costa aproximativ 2.000 de euro, dar si altele de 200 de euro, pe care le putem cumpa chiar din din supermaket, dar sunt si aparate care valoreaza 100.000 de euro, dupa cum precizeaza specialistii din domeniu.

Reactiile adverse

Ca oricare alta interventie, tratamentele ce folosesc IPL si laser pot sa lase urme pe piele, dar nu exista nici un motive de ingrijorare in acest sens. Nu exista nici un tratament fara o reactie adversa, deoarece daca nu exista astfel de reactii, nu vor exista nici rezultate. In urma interventiilor IPL ori al laserului pot sa apara tulburari de pigmentare, precum si roseata si umflaturi sau vezicule ca dupa niste arsuri saupur si simplu adevarate mici arsuri. Nu faptul ca se intampla este o problema dar ce facem cand se intampla constituie o problema. Din aceasta cauza, specialistii considera ca tratamentele trebuie sa fie supervizate de catre un medic.

Unul dintre miturile des vehiculate e ca tratamentul cu laser este foarte posibil sa provoace cancer insa in aceasta privinta, specialistii www.tpb.ro dau asigurari ferme ca nu exista un astfel de risc asupra organismului.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *