Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Magazin online

Benzi transportoare cauciuc in oferta Ikosar – pentru diverse activitati

Desfasori activitati in domeniul mineritului? Ai o firma care se ocupa cu prelucrarea fierului sau a lemnului? Atunci iti sunt necesare benzi transportoare cauciuc! Acestea reprezinta solutia optima pentru manipularea si transportarea produselor si a materiei prime in cele mai bune conditii. Le poti achizitiona din oferta avantajoasa Ikosar!

 

Benzi transportoare cauciuc, furnizate de Ikosar

 

Materia prima necesara pentru obtinerea unui produs si, mai apoi, marfurile rezultate trebuie sa fie transportate in conditii sigure atat pentru ele, cat si pentru angajati. Indiferent ca ai o firma care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor, in cel al prelucrarii lemnului sau al carbunelui, din dotare nu trebuie sa lipseasca benzi transportoare cauciuc. Pentru a pregati, spre exemplu, asfaltul, este necesar ca pietrisul de mici dimensiuni sa fie transportat in cuva cu restul produselor, spre a fi amestecat cu acestea. Intrucat mai mereu se pregatesc zeci de tone de asfalt doar la o firma, masinile nu ar face fata daca ar fi puse sa transporte prundisul dintr-o parte in alta. Aceasta este o situatie in care sunt necesare benzi transportoare cauciuc.

Cum sa le alegi? Simplu: in functie de necesitati. Daca ai materie prima ori produse finite cu o greutate considerabila, care trebuie transportate pe distanta mica, da comanda de benzi transportoare cauciuc cu racleti transversali si velkanta. Pe de alta parte, daca firma isi desfasoara activitatea in sectorul industrial, iti trebuie o banda cu aplicatii speciale. Pe acestea le poti achizitiona din oferta Ikosar. Tot aici vei gasi si benzi transportoare cauciuc cu fata antiderapanta tip nonskid si de tip Chevron.

 

Informatii utile despre benzi transportoare cauciuc

 

Iata cateva motive pentru a utiliza benzi transportoare cauciuc, la care probabil ca nici nu te-ai gandit pana acum:

– economisesti timp. Datorita faptului ca benzile se misca in mod constant, in acelasi interval de timp poti transporta de doua ori mai multa materie prima;

– economisesti resurse financiare. Intrucat benzile transporta in conditii optime produsele, nu mai este necesar sa angajezi mana de lucru, deci nu mai scoti bani pentru salarii si nici pentru combustibil, utilaje si service pentru acestea;

– conditiile in care sunt transportate produsele finite si nu numai nu se compara cu cele oferite de utilaje. Sunt mult mai bune si mai eficiente;

– pot fi utilizate in mai multe domenii, si anume: sortarea prundisului, prelucrarea carbunelui, prelucrarea fierului, transportarea materiei finite obtinute din lemn s.a.m.d.

De retinut este faptul ca orice client poate alege dimensiunea benzilor si numarul de insertii pentru anumite modele.

De ce sa alegi Ikosar? Intrucat vei beneficia de produse de cea mai buna calitate. Drept dovada, in jur de 40% din productia firmei este exportata in Italia, Maroc, Grecia, Egipt si Moldova.

 

Alege ce tip de benzi transportoare cauciuc iti trebuie si da comanda din oferta avantajoasa Ikosar! Investitia de acum se va amortiza foarte repede, intrucat vei putea transporta o cantitate dubla de produse si marfuri in acelasi timp, dar si pentru ca vei economisi resurse financiare considerabile.

 

Date de contact

Adresa: Targu Neamt, Timisesti (52)

Telefon: 0744.518.838

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *