Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Instalatii

Furtunuri ventilatie de la Geman Invest disponibile in diverse locatii din tara: Bistrita, Targu-Mures, Medias si Suceava

Atunci cand firma ta are nevoie de furtunuri hidraulice sau alte echipamente si consumabile folosite in productia industriala, este bine sa stii ca te bazezi pe un aliat de nadejde. Nu numai ca oferta sa cuprinde produse competitive pe plan international, dar compania Geman Invest ajunge cu usurinta in locatii diferite din Romania.

Cu sediul in Bistrita, firma are inca 4 puncte de lucru in tara, acoperind astfel cu succes o mare parte din clientii romani. Fie ca esti in Targu-Mures sau Suceava, in Medias sau Bistrita, in Maieru sau Medias, poti apela cu incredere la reprezentantii Geman Invest.

Furtunuri ventilatie si o gama larga de echipamente si consumabile industriale la indemana pentru toti clientii din Romania

Firma Geman Invest este distribuitor si reprezentant pentru o gama larga de echipamente si consumabile industriale, astfel ca poate raspunde prompt oricarei cerinte, iar produsele livrate sunt de o calitate ireprosabila datorita colaborarii cu firme renumite in lume. Printre furnizorii cu care lucreaza Geman Invest se numara companiile Delta, Fag, SKF, Koyo, Urb, Gamet, Wekem si Loctite Loxeal.

Colaborarile celor de la Geman Invest nu se opresc aici, caci gama de produse comercializate este mult mai larga. Cuplaje inalta tensiune, furtunuri ventilatie, supape, fitinguri, reductoare, chingi, lanturi, rulmenti de diferite marimi, robineti, elemente de etansare, folii de ambalat, folii de paletizat, adezivi, toate se regasesc in comenzile onorate catre clientii din toata tara. Ba mai mult, Geman Invest ofera si echipamente de protectie de calitate si potrivite domeniilor de productie industriala, oferind astfel clientilor posibilitatea de a face comenzi de diverse produse intr-un singur loc. Procesul de comanda si livrare este usurat, iar timpul de lucru din partea clientului este minimizat.

In plus, obiectivul Geman Invest este de a reduce costurile de intretinere si reparatii pentru fiecare din clientii sai.

Variante multiple de furtunuri ventilatie la Geman Invest

Oferta Geman Invest ofera multiple tipuri de furtunuri ventilatie. Furtun de exhaustare pentru sudura, furtun de ventilatie si transport sau furtun pentru transport si absorbtie sunt cateva din modelele de furtunuri disponibile in oferta Geman Invest. Pentru a consulta toata gama comercializata, consultati cu incredere sectiunea de furtunuri ventilatie de pe site-ul Gemaninvest.ro, http://www.gemaninvest.ro/furtunuri-ventilatie.html.

Pe langa furtunuri de ventilatie, la Geman Invest gasesti furtunuri pentru apa, furtunuri sablare, furtunuri vapori, furtunuri aer, furtunuri gaze, furtunuri petroliere si furtunuri chimice.

Pentru a depista mult mai usor punctele de lucru Geman Invest, regasiti mai jos adresele la care reprezentantii firmei pot fi gasiti:

In Bistrița, sediul Geman Invest este situat pe strada Grivitei la numarul 9. Sucevenii pot apela la Geman Invest vizitandu-i in Calea Burdujeni nr 148 sau sunant la telefon 0741 194 580. In Targu Mures, punctul de lucru Geman Invest este situat pe strada Libertatii la numarul 110A. Numerele de telefon disponibile in Targu Mures sunt 0265 233 661, 0744 522 669 si 0741 194 580. In Maieru, locatia Geman Invest este pe strada Principala nr 803 A, iar in Medias pe strada Aurel Vlaicu nr 124 A.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *