Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

grup electrogen diesel
Instalatii

Grup electrogen diesel

Daca lucrati in domeniul constructiilor si aveti nevoie de un grup electrogen diesel, cel mai bine este sa vi-l cumparati de la o firma serioasa si de incredere. Conteaza foarte mult ca produsul cumparat sa fie unul de calitate, care sa indeplineasca anumite standarde. Mix Equipment va poate oferi cel mai bun pret pentru grup electrogen diesel.

Care sunt aplicatiile unui grup electrogen diesel?

Este bine sa stiti ca un grup electrogen diesel se poate folosi atat in domeniul rezidential, cat si in domeniul industrial sau al constructiilor. Puteti folosi un grup electrogen diesel pentru containere standardizate, cu comanda automata sau manuala. Un grup electrogen diesel mai este cunoscut si sub denumirea de generator de curent si inseamna o sursa energetica de rezerva folosita tot mai des, mai ales in locurile in care se impune o independenta energetica pentru ca activitatile desfasurate sa nu aiba de suferit in cazul unei pene de curent.

Vreti sa cumparati un grup electrogen diesel? Alegeti Mix Equipment
Aceasta firma vine in sprijinul clientilor sai cu doua variante de configurare; puteti astfel opta pentru grup electrogen diesel de tip carcasat sau de tip deschis. In ceea ce priveste puterea unui grup electrogen diesel, aceasta variaza in functie de producator; 9kVA si 3500 kVA. Firma colaboreaza cu mai multi producatori: Hertzel, Zenessis, Visa SpA.

Ce alte produse, in afara de grup electrogen diesel mai puteti cumpara de la Mix Equipment?

Aceasta companie mai ofera celor interesati, pe langa grup electrogen diesel si numeroase alte produse, toate de cea mai buna calitate: generatoare de sudura, turnuri de luminat, motoare termice, sisteme fotovoltaice, UPS-uri on-line, motopompe, pompe si instalatii de irigat. Cu totii ne dorim ca produsele de care suntem interesati sa le putem cumpara la un pret cat mai avantajos. Tocmai de aceea, cei de la Mix Equipment va ofera posibilitatea de a achizitiona produse la preturi cat mai convenabile, pentru toate buzunarele. Puteti asadar scapa de grija banilor, atunci cand va referiti la Mix Equipment.

Mix Equipment- performanta si eficienta

Aceasta firma, a luat fiinta relativ recent, are sediul in Oradea si activeaza pe piata de specialitate a echipamentelor si dispozitivelor industriale motorizate. Firma si-a castigat renumele si increderea partenerilor sai prin multa munca, seriozitate si profesionalism. Compania colaboreaza cu producatori importanti din domeniul echipamentelor motorizate. Cele mai bune si eficiente solutii va vor fi oferite intotdeauna de catre specialistii firmei Mix Equipment.

Vreti sa stiti cum ii puteti contacta pe angajatii companiei de la care puteti achizitiona grup electrogen diesel?

Daca aveti incredere in Mix Equipment, inseamna ca puteti colabora cu aceasta firma pentru a cumpara grup electrogen diesel. Angajatii firmei va vor ajuta sa alegeti cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastra. Firma poate fi gasita in Oradea, pe strada Sofiei, nr 14C. Pentru a discuta cu un angajat al firmei, aveti la dispozitie mai multe variante: e-mail, fax sau telefon. Nu trebuie sa uitati de site-ul companiei- mixmem.ro. Aici veti gasi mai multe detalii privind produsele comercializate si produsele pe care firma le furnizeaza.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *