Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

Gipsi Impex-Imprimari serigrafice. Asiguram succesul promovarii tale!

Esti pe punctul de a demara o campanie de marketing? Asigura-te ca esti vizibil pentru toata lumea! Este mai simplu decat ti-ai imaginat. Cu produse adecvate poti castiga notorietate si te poti impune drept un competitor cu idei originale. Primul pas: apeleaza la imprimarea serigrafica.

Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare neconventional pe orice suprafata plana. Cu ajutorul creativitatii si a echipamentelor performante obtii capital de imagine si un renume in domeniul tau! Poti imprima mesajele dorite pe tricouri, sepci, umbrele, halate si orice alte produse promotionale. Rezultatul este unul spectaculos…cu costuri mici!

Pentru imprimari serigrafice originale si atent executate apleaza la Gipsi Impex, companie din Bucuresti de activeaza in domeniul publicitar, fiind specializata in personalizarea obiectelor promotionale prin intermediul unei serii variate de procedee specifice.

Gipsi Impex executa imprimari serigrafice pentru campanii de marketing de la A la Z. Imprimarile sunt realizate pe baza celor mai noi echipamente si cu aportul unei echipe de specialisti in domeniul publicitar.

Ai un text de promovare? Fa-l vizibil cu ajutorul imprimarii serigrafice! Ai o imagine pe care trebuie sa o vada toata lumea? Apeleaza la Gipsi Impex si fa-te cunoscut!

Imprimari serigrafice-Culori de durata, produse cu ¨priza¨ la public!

Promovarea, cheia succesului in afaceri! O campanie buna de marketing poate face minuni si poate creste rapid notorietatea unei firme chiar si de dimensiuni mici. Conteaza canalul pe care il alegi pentru promovarea produselor si serviciilor tale.

Ai de optat intre varianta costisitoare din punct de vedere logistic si financiar (publicitate media) si varianta ieftina, insa la fel de eficienta (promovarea prin produse promotionale). Daca esti adeptul ultimei variante afla ca nu trebuie sa-ti lipseasca textilele imprimate cu imagini, logo-uri, embleme sau texte.

Ce trebuie sa stii despre imprimarea serigrafica?

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe orice suprafata textila, constand in aplicarea  pe materialul de imprimat a unui strat de cerneala printr-o sita foarte fina. Serigrafierea se face prin aplicarea de vopseluri speciale, cu ajutorul matritelor, pe suportul plan. Pentru ca rezultatul sa impresioneze prin detalii executate perfect, materialul suport nu trebuie sa aiba denivelari sau cusaturi.

Marele avantaj al imprimarii serigrafice il constituie flexibilitatea. Se pot serigrafia materiale de orice culoare (deschise sau inchise) fie acestea: tricouri, bluze, camasi, sepci, echipamente de lucru/de protectie, jachete, hanorace, genti din material textil, umbrele, bandane, confectii de dama si de barbat, obiecte personalizate din materiale textile, etc.

Gipsi Impex-Imprimari serigrafice. Dam culoare ideilor tale!

Daca vrei sa te bucuri de o promovare ca la carte cu ajutorul obictelor promotionale originale, Gipsi Impex iti sta la dispozitie cu imprimari serigrafice de inalta calitate.

De ce Gipsi Impex si nu o alta firma de profil? Simplu: pentru ca firma noastra iti asigura un set complet de avantaje. Vorbim despre calitatea imprimarilor serigrafice si astfel despre calitatea produsului finit. Vopselurile utilizate asigura o estetica de durata, acestea fiind rezistente la spalari si purtari multiple. In plus, te bucuri de libertate maxima pentru pozitionarea /marimea imprimeurilor dar si de un numar de culori nelimitat.

Gipsi Impex realizeaza imprimari serigrafice pe orice tip de material textil, cu imagini si texte de o calitate impecabila. Pentru informatii suplimentare acceseaza www.gipsi.ro.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *