Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Afaceri

„Ursuletul de plus”, gradinita Bucuresti si a doua casa pentru copilul tau

Atunci cand timpul petrecut la gradinita ajunge sa fie intre 8 si 10 ore, este clar ca a devenit extrem de important ca locul in care copilasul tau sta o perioada atat de lunga sa fie un loc sigur, potrivit dezvoltarii armonioase a celui mic, in care micutul sa se simta bine si sa fie vesel alaturi de persoanele care il insotesc pe parcursul zilei. Increderea intr-o gradinita Bucuresti se castiga greu si doar atunci cand sunt respectate o serie de conditii obligatorii pentru mediul in care copilul tau petrece o buna parte din zi.

Testul pe care o gradinita Bucuresti trebuie sa-l treaca cu brio

Inceperea gradinitei nu este un pas usor pentru o tanara familie, insa avand in minte cateva cristerii importante in alegerea unei gradinite, integrarea poate fi facuta cu mai multa grija astfel incat micutul sa nu simta intreruperea dragostei neconditionate cu care a fost obisnuit, iar familia sa nu isi pierda sentimentul de siguranta totala pe care il vede obligatoriu pentru copilul lor.

Personalul implicat in educarea si supravegherea micutului are un rol esential in procesul de adaptare la noile conditii. Chiar si pentru copiii ce au incercat alte institutii fara prea mare succes, prietenii de la Ursuletul de plus, pot schimba in bine parerea despre o gradinita Bucuresti.

Alaturi de manager si administrator, echipa administrativa a gradinitei Ursuletul de plus este completata de un psiholog si un asistent medical, care sunt in permanenta la dispozitia copiilor si a cadrelor didactice pentru evaluare si sfaturi dedicate imbunatatirii relatiei cu copiii. Echita didactica de la Ursuletul de plus cuprinde 4 educatoare, un ajutor de educatoare si 2 invatatoare, cu pregatiri temeinice in domeniul psihologic si/ sau pedagogic, pentru ca cei mici sa se bucure de toata experienta lor si de intelegerea empatica de care au nevoie atat in primii ani, la inceperea gradinitei, cat si mai tarziu pe parcursul scolii.

Cu siguranta personalul care interactioneaza cu cel mic are un rol determinant in procesul de adaptare si integrare a unei noi familii intr-o gradinita, alaturi de toate celelalte conditii de mediu, locatie si siguranta, pe care le verifica cu multa atentie fiecare familiei la inceput de drum in colectivitate.

Activitati variate, educative si distractive pentru cei mici la gradinita Bucuresti „Ursuletul de plus”

Adresandu-se copiilor intre 2 si 7 ani, gradinita Bucuresti Ursuletul de plus are in vedere realizarea unor activitati diverse si potrivite fiecaruia dintre cei mici. In primul rand activitatile educative de dezvoltare a limbajului, realizate in mare parte prin joc si veselie, sunt foarte importante in orice etapa, dar mai ales in cea de inceput a gradinitei, cand copilul se poate inchide in el din diferite motive legate de schimbarea mediului, despartirea de parinti si interactiunea cu persoane noi si diferite in comportament.

Limba engleza a devenit o materie principala, la Ursuletul de plus existand activitati numeroase dedicate invatarii cu usurinta a limbii engleza prin joc, cantec si muta conversatie. Activitatile in aer liber, excursii, drumetii, descoperirea si exploatarea mediului inconjurator, sunt toate in prim planul agendei zilnice la Ursuletul de plus, petrecerea timpului in natura intarind sistemul imunitar si protectia la diferite boli.

Varietatea de servicii oferite la Ursuletul de plus, poate fi consultata aici: http://www.ursuletuldeplus.ro/SERVICII-OFERITE-a4_0.htm.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *