Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Educatie - Cultura

Gradinite private sector 2

Gradinitele private sector 2 reprezinta un fel de societati de invatamant care sunt situate in sectorul 2, in Bucuresti.Sunt reprezentate de faptul ca ele pot avea si program prelungit si personalul pune mare pret pe dorintele si necesitatile copiilor.

Programul prelungit al gradinitelor private sector 2 consta in faptul ca acei copii care se afla acolo, au ore de somn, isi petrec majoritatea timpului acolo, mananca acolo.Este o diferenta fata de o gradinita privata normala deoarece numarul de ore petrecut la o gradinita bazata pe program prelungit este mult mai mare.De aceea si grija personalului esta mai mare pentru ca acei copii trebuie culcati si pusi sa manance astfel incat parintii sa fie multumiti in totalitate de acea gradinita in sensul ca atunci cand vin parintii sa ii ia de la gradinita, sa fie infometati sau sa nu se fi odihnit.
De obicei, copii sunt dusi la aceste gradinite private cu program prelungit de catre parinti care au agenda incarcata zi de zi si nu se pot ocupa cum trebuie de ei.Si astfel aleg aceasta varianta.

O gradinita privata este mai costisitoare decat una particulara, de exemplu datorita calitatii superioara a serviciilor oferite, amenajarilor, mobilierului dar si faptul ca toata atentia este indreptata exclusiv catre copii.In timp ce la gradinita particulara, nu se ocupa asa de mult de ei.

Totodata, copiii care merg la o gradinita privata au si ore de plimbare sau pot merge la teatru sau filme animate pentru a le stimula capacitatea de studiu si prin alte metode specifice.Aceste activitati indeamna copiii la socializare, crearea unei bune dispozitii de ras si voie buna prin intermediul artei si a talentului.

De asemenea, ca orice gradinita care se respecta trebuie sa aiba si cabinet medical in cazul in care i se face rau unui copil si are nevoie de ajutor.Acestea trebuie dotate corespunzator, cu ustensile necesare medicului si asistentului.
Gradinita privata sector 2 se caracterizeaza si prin metodologia expusa de programa scolara si prin care educatorul trebuie sa tina cont pentru a pune in valoare capabilitatea si comportamentul copiilor.

Daca un copil face ceva rau sau are un comportament neadecvat, acesta este pus la colt pentru a se gandi mai bine la fapta facuta si a-si da seama ca nu trebuia sa faca acel lucru.Poate sta acolo intre 10-20 de minute si isi va cere scuze atat educatorului cat si copiilor ca au asistat la fapta lui.Nu se vor pedepsi foarte aspru deoarece sunt doar niste copii si nu fac foarte bine distingerea intre bine si rau.

1)Gradinitele privata sector 2 pot fi de mai multe feluri si anume:
-cu program normal,
-cu program de mai multe ore.

2)Gradinitele private sector 2 pote avea ca aspect negativ:
-costurile prea mari si de aceea, nu toata lumea poate da copii la o astfel de gradinita.

3)Gradinitele private sector 2 pot avea ca aspecte pozitive:
-personalul se ocupa intru totul de copii si sunt atenti la tot ce se intampla cu ei,
-au ore de relaxare prin putina miscare, plimbari sau alte activitati ce implica arta.

Astfel ca, gradinita privata sector 2 – http://Just4kids.ro se defineste ca fiind necesara pentru toti copiii datorita ingrijirii si aprecierii copiilor si de asemnea, au si conditii foarte bune pentru acestia.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *