Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Lege

În Iași o școală a fost amendată pentru că a dat copiilor chiflă cu mucegai

De la 3 școli din Pașcani părinții confirmă că copiilor li s-au împărțit cornuri mucegăite și mere crude. Consiliul Judeţean Iași anunță, că după această situație se vor executa controale inopinate.

 Situația a fost semnalată pe Facebook de mai mulți părinți care au publicat poze cu chifle mucegăite. Alimentele ar fi fost distribuite pe data de 17 septembrie și aveau termen de valabilitate până pe 18 septembrie. Cornurile stricate au ajuns la Școala gimnazială Iordache Cantacuzino, la Liceul Miron Costin și la Liceul Nicolae Iorga din Pașcani.

Reprezentanții Liceului „Nicolae Iorga” au declarat corespondentului https://www.articolbiz.ro  că alimentele stricate nu au reușit să ajungă la elevi: „Noi am văzut că nu sunt bune, în acest caz le-am returnat, ne-au adus alte produse înapoi, nu le-am dat copiilor pe cele stricate”.

„Noi ne-am autosesizat, s-a luat legătura cu școlile și de săptămâna viitoare se vor face controale inopinate la școli unde se livrează produse prin licitația făcută de Consiliul Județean”, a declarat Eliza Chirica, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Iași.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *