Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

Divertisment

Semnificați viselor. Ce semnifică când visezi un copil?

Copilul mic care îți apare în vis are mai multe semniificații, iată câteva din ele:
Poate insemna puritate, inocenta si tot felul de alte lucruri dragute. Insa poate semnala si anxietate, teama si regresie emotionala.

Ce inseamna cand visezi copil mic:
Vederea unui copil in vis semnifica puritate, caldura si noi inceputuri. Aceasta  îți poate aminti de lucruri candide care se găsesc în interiorul tău. Ar fi destul de bine să intri în legătură cu această partea ta, cea care crede ca ar fi excelent daca unicornii ar exista.

Ce inseamna cand visezi copil mic: Un copilas care plange
Inseamna ca o partea a ta nu primeste suficienta atentie și ai nevoie de dragoste și afecțiune, sau poate sufletul tău are nevoie de ceva, subconștientul plânge după niște scopuri nerealizate și încearcă să-ți atragă atenție asupra lor. ca sinele tau interior plange dupa obiectivele nerealizate si incearca sa-ti atraga atentia asupra lor.

Dacă în vis bebelușul plânge că nu i se acordă suficientă atenție, probabil ar putea fi din cauza neatingerii unu potențial. Si daca vrei sa ai copii in viitor, ar putea experimentata teama ca nu vei putea sa-i iubesti corespunzator sau sa ai grija de ei asa cum trebuie.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *