Stiri de Ultima ora

Comunicate de Presa de ultima ora

reparatii cutii automate
Auto

Mai multe despre reparatii la cutiile automate

Cutiile de viteza, indifferent ca sunt cutii clasice sau cutii automate, reprezinta o cmponenta esentiala a masinii. Daca la nivelul acestora se identifica unele defectiuni, acest lucru poate duce chiar la inapacitatea de functionare a masinii.

De cele mai multe ori, daca aveti o masina cu cutie de viteza automata si intampinati probleme, atunci stiti probabil ca acestea sunt mai delicate iar reparatiile cutiilor automate necesita mai mult timp.
Daca in acelasi timp, doriti ca masina dumneavoastra sa fie pe mana unor mecanici excelenti, atunci noi suntem solutia perfecta pentru dumneavoastra. Noi, oferim servicii de calitate, eficienta, dar si profesionalism fata de clientul nostru.

Reparatiile la cutiile automate sunt fie lejere fir mai dificile, totul in functie de cat de grava este problema sau defectiunea cutiei. Acestea se realizeza in locatii special acreditate si nu se recomanda sa se execute acasa, cai din cauza fragilitatii si a sensibilitatii acestor cutii, defectele se pot agrava in loc sa fie rezolvate. In plus, pentru a purcede la repararea lor sunt necesare si cunostinte electrice, precum si de constructie a acestor tipuri de cutii.

Daca reparatiile cutiilor automate se realizeaza in mod corespunzator, atunci nu vor exista problem viitoare la cutii si acestea vor fi calitative. Evident, aici intervine si factorul umn,adica competenta persoanei care a realizat lucrarile.

Simptome si defecte ale cutiilor automate

Dee cele mai multe ori, cand intalniti defecte la cutiile automate, doriti sa stiti si dumneavoastra sau sa puteti identifica care este cauza acestor dfecte, pentru a fi sigur de sinceritatea celui care va executa lucrarea.
La cutiile automate, problemele sunt usor de identificat, pentru ca de obicei se defecteaza doar anumite piese.
Spre exemplu, daca in momentul in care se porneste masina din pozitie Neutru sau Drive se identifica un soc, atunci, cel mai probabil acest simptom este cauzat de defectiuni la nivelul blocului de valve, defectiuni in programa calculatorului cu care este dotat cutia automata sau defectiuni la instalatia electrica acestei tip de cutii.

Un elt exemplu de simtom este socurile proeminente care apar in momentul in care se schimba vitezele. Cauza acestui defect este ca si la simptomul precedent defectiuni aparute la blocul de valve, la calculator, sau la instalatia electrica.

Daca se inregistreaza patinaje la schimbarea de viteze, adica turatiile cresc dar masina nu accelereaza in acelasi timp, atunci defectele se identifica la unul sau toate componentele mentionate mai sus.
De asemenea se identifica si alte simptome care nu au ca cauza aceleasi defecte, dar cele mai importante au fost mentionate.

De ce sa alegeti reparatii la cutii automate in locul reparatiiei pe care o puteti realiza acasa ?
Alegerea locului unde se va realiza reparatia cutiei automate depinde doar de dumneavoastra.
Insa daca va decideti sa apelati la un specialist, atunci noi suntem cei mai in masura sa va ajutam.
Maimulte legalii legate de ceea ce oferim noi veti putea gasi la noi pe site : www.reparatiecutieautomata.ro .

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *